Főoldal
/
Penny Kuckó
/ Sajtóközlemények
a

Duális képzéssel várunk

Ne mondj le a tanulásról a munka javára!
a

Fókuszban a munkavállalók

Növekvő létszámok és bérek a Penny Marketnél
a

Sajtóközlemény

Több mint 10 éve szívügyünk a gyermekek támogatása: az elmúlt években több mint százmillió forinttal támogattuk az Együtt a Daganatos Gyermekekért Alapítványt
a

Egészségsziget

Fontos mérföldkövet ünnepelünk: immár valamennyi üzletünkben elérhetőek a tudatos táplálkozást népszerűsítő Egészségszigetek. Mindig is szívügyünk volt az egészséges életmód, így a 216 Egészségszigetet egy családias hangulatú eseménnyel ünnepeltük meg.
a

Fenntarthatóság

Fenntarthatósági és energiagazdálkodással kapcsolatos törekvéseink elismeréseként elnyertük az ISO 50001 minősítést, így mostantól a nemzetközi szabványt valamennyi magyarországi üzletünkben, raktárban és irodában alkalmazzuk.
a

Megbízható Munkaadó 2018.

Rangos elismeréssel díjazta vállalatunk felelős munkáltatói gyakorlatait a Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara.
a

Sikeres évet zártunk

2017-ben nyitottuk meg a 212. üzletünket és harmadik magyarországi logisztikai központunkat, a növekedés pedig a munkatársaink számának gyarapodásában és a számukra nyújtott juttatásokban is megmutatkozik.
a

Palackomat automata

Az érdi üzletünknél helyezte üzembe Magyarország első PALACKOMAT automatáját, melynek segítségével a nap 24 órájában egyszerűen és kényelmesen van lehetőségük gázpalackot cserélni.
a

Girbe-gurba közlemény

„Minket is lehet szeretni” – mondják a girbegurba zöldségek a plakátjainkon. Hamarosan a nem szabványos méretű, formájú zöldségeket és gyümölcsöket is átvesszük a magyar gazdáktól, és kedvező áron kínáljuk vásárlóinknak.
a

Penny Market - FTC

A Penny Market és az FTC és a Groupama Aréna üzemeltetője, az LSH Kft. sajtótájékoztatóján jelentettük be hosszú távú, 3 éves együttműködésünket. Ennek keretében az aréna családi szektora a Penny Market nevét viseli majd.
20181212