1. home
  2. A PENNY már Budapesten is házhoz megy!

A PENNY már Budapesten is házhoz megy!
Június 26-tól a fővárosban is elérhető a ROKSH házhozszállítás segítségével


Újabb mérföldkőhöz érkezett a PENNY és a ROKSH együttműködése. A közel egy éve tartó sikeres közös munka következő lépéseként már Budapest teljes közigazgatási területén belül is elérhető az üzletlánc online szolgáltatása. Ennek köszönhetően gyorsan és egyszerűen intézhetjük a bevásárlást otthonunk kényelméből, míg a termékek összekészítéséről és kiszállításáról a ROKSH munkatársai gondoskodnak.

A szolgáltatást a kezdetekben Győr, Debrecen és Budapest déli agglomerációs területein érhették el a vásárlók. Az együttműködés már az első fél évben olyan sikeresnek bizonyult, hogy márciusban további települések csatlakoztak a kezdeményezéshez, hogy az ott megtalálható PENNY üzletek termékei is házhoz rendelhetők legyenek a ROKSH-on keresztül, megkönnyítve a vásárlók mindennapjait.


A fővárossal kiegészülve immár az alábbi településeken érhető el a PENNY Online szolgáltatása a ROKSH-on keresztül:

  • Budapest
  • Budapest déli agglomerációs területei
  • Debrecen
  • Győr
  • Nyíregyháza
  • Pécs
  • Szeged

 

A vásárlók kényelmének érdekében a rendeléseket akár kártyás utánvéttel is ki lehet fizetni. Természetesen akkor sincs ok aggodalomra, ha már a rendelés leadását követően vennénk észre, hogy néhány termék kimaradt a kosárból. A ROKSH személyes bevásárlóival telefonon egyeztetve pótolhatók az árucikkek, de akár az online választékban nem szereplő termékeket megrendelhetők ezen a módon.


A PENNY-ről:

A PENNY Market Kft. 1996 óta működik Magyarországon. Az üzletlánc jelenleg 229 üzletet, 3 logisztikai központot üzemeltet és közel 5000 munkatársat foglalkoztat. A vállalat küldetése, hogy vásárlói számára országszerte a lehető legfrissebb és legjobb ár-érték arányú termékeiket kínálja, beleértve a kiváló minőségű sajátmárkás és Magyar Termék védjegyes árucikkeiket is. A PENNY kiemelt hangsúlyt fektet a magyar beszállítókkal való szoros kereskedelmi kapcsolatokra. Új beruházásaival, terjeszkedésével pedig folyamatosan támogatja a hazai gazdaság fejlődését. Az üzletlánc a kezdetek óta elkötelezett a környezeti, és társadalmi felelősségvállalás iránt is. Utóbbi kapcsán folyamatosan együttműködik olyan civil szervezetekkel, amelyek elsődleges célja a magyar emberek és családok segítése, illetve támogatása.


2023.06.26.