1. home
  2. Jogi nyilatkozat

Jogi nyilatkozat

Általános rendelkezések

A Penny Market weboldala tartalmazhat olyan nyilatkozatokat, adatokat és információkat, melyek harmadik személyektől származnak, különösen magánszemélyek, szervezetek  által kiadott véleményeket, elemzéseket és ajánlásokat. A Penny Market ezen  tények, adatok és nyilatkozatok pontosságáért, teljességéért, illetve ezek valóságnak való megfeleléséért nem vállal felelősséget, ezért az ilyen jellegű oldalak használata kizárólag a Felhasználó felelőssége. Jelen weboldalhoz kapcsolódó valamennyi más webhelyre, illetve linkre való belépés szintén a Felhasználó kizárólagos felelősségére történik. A külső honlapok nyomdai megjelenéséért, illetve a honlapokra való bejutási feltételekért felelősséget nem vállalunk. 


Az árváltozás jogát fenntartjuk. Az árak forintban, áfával együtt értendők. 


A "!" felkiáltójellel jelölt árucikkek nem állandó termékei kínálatunknak, ezért előfordulhat, hogy az akció kezdete után rövid időn belül elfogynak. A termékek elérhetősége üzletenként eltérő lehet. A pontos készletről érdeklődjön az ügyfgélszolgálatnál. Kiszolgálás csak a háztartásokban szokásos mennyiségben. 


Amennyiben gondos tervezésünk ellenére a termék az akció vége előtt elfogyna, felvilágosításért kérjük, forduljon az üzletvezetőhöz. A legközelebbi áruházaink listáját megtalálja a Üzletkereső menüpont alatt. 

A weboldalon látható képek csak illusztrációk!

Az áruházainkban elérhető és a https://www.foodpanda.hu/contents/penny webshopban elérhető termékek Társaságunk külön ajánlatának minősül. 

Kizárólag az áruházainkban elérhető kínálatra és vásárlásra vonatkozik a Penny Kártya kedvezmény. 

A Penny Kártyára vonatkozó kedvezmények nem érvényesíthetőek a https://www.foodpanda.hu/contents/penny oldalról történt rendelés és házhozszállítás estén.