1. home
  2. pennykucko
  3. Minőség & ellenőrzés

Minőség és ellenőrzés

Saját márkás termékek vizsgálata

Saját márkás termékeink minőségét rendszeresen ellenőriztetjük az akkreditált  ÉMI-TÜV SÜD Kft. Központi Laboratóriumának Kermi Osztályával. Termékeinkkel szemben szigorú minőségi követelményeket támasztunk, azoknak meg kell felelniük a hazai és nemzetközi jogszabályoknak, a termékspecifikációban rögzített elvárásoknak, valamint a Rewe anyavállalatunk által támasztott minőségi követelménynek. Az ellenőrzések mind érzékszervi, mind pedig kémiai és mikrobiológiai laborvizsgálatokat jelentenek. A rendszeres minőség-ellenőrzés biztosítja, hogy sajátmárkás termékeink állandó, megbízható minőséget képviseljenek. Az ÉMI-TÜV SÜD Minőségügyi és Biztonságtechnikai Kft. céges védjegyét megtalálja néhány sajátmárkás termékünkön. Folyamatosan azon dolgozunk, hogy egyre magasabb minőségű termékeket kínálhassunk fogyasztóink számára.

Friss zöldség & gyümölcs vizsgálata

Friss zöldségeinket és gyümölcseinket is folyamatosan ellenőriztetjük az akkreditált Wessling Hungary Kft.-vel. Az ellenőrzések kiterjednek több száz növényvédőszer-maradvány, illetve a nitrit-nitrát tartalom ellenőrzésére is. Kollégáinkkal folyamatosan azon dolgozunk hogy mindig friss, egészséges zöldség-gyümölcs kerüljön fogyasztóink asztalára.


A zöldség-gyümölcs ellenőrzések már az áruátvételnél megkezdődnek, ahol gyakorlott, szaktudással rendelkező kollégáink folyamatosan ellenőrzik a beérkező áruminőséget.  Kollégáink folyamatos belső képzéseken vesznek részt, melyen mindig naprakész jogszabályi információkkal bővül szaktudásuk.

Központi ellenőrzések

Az akkreditált laborvizsgálatok mellett központunkban is folyamatos ellenőrzés alatt vannak sajátmárkás termékeink. Szakképzett érzékszervi bírálóink folyamatosan ellenőrzik, kóstolják termékeinket heti rendszerességgel. Termékeinket rendszeresen elkészítjük, megkóstoljuk, ellenőrizzük és értékeljük, hogy Nektek mindig a legjobb minőséget nyújthassuk kedvező áron. Rendszeres nemzetközi megmérettetésen hasonlítjuk össze termékeinket más hasonló termékekkel.