1. home
  2. szuletesnap-sajtokozlemeny

Huszonöt személyautóval ajándékozza meg vásárlóit a szülinapos PENNY!

Nagyszabású ünnepi kampányt indított a kiskereskedelmi vállalat


25 évvel ezelőtt Szentesen nyitotta meg első magyarországi üzletét a PENNY. A negyedszázados jubileum kapcsán indította el 25 ÉVE EGYÜTT elnevezésű kampányát hazánk egyik vezető kiskereskedelmi vállalata.
Ennek részeként 25 napon keresztül értékes ajándékok várták a vásárlóikat: többek között 25 vadonatúj személygépkocsi is gazdára talált!


Az elmúlt 25 évben a PENNY az ország egyik vezető kiskereskedelmi vállalatává nőtte ki magát: mára országszerte 226 üzlettel és három logisztikai központtal rendelkezik, amelyekben közel 4700 munkavállalót foglalkoztat.
A mindig friss és kedvező árú termékekkel nem csupán a vásárlók, hanem gondoskodó és megbízható munkáltatóként több ezer kolléga szívébe is belopta magát a PENNY.


A 25 éves jubileum kapcsán az üzletlánc 25 ÉVE EGYÜTT elnevezéssel indította el nagyszabású, figyelemfelkeltő kreatívokkal megspékelt kampányát.
A projektet egy nagy volumenű nyereményjáték kísérte, amelyben minden olyan vásárló részt vehetett, aki augusztus 18. és szeptember 12. között valamelyik hazai PENNY üzletben vásárolt, mivel naponta üzletenként 25 szerencsés visszanyerte vásárlása értékének 25%-át. Amennyiben a vásárló érvényes digitális vagy plasztik PENNY törzsvásárlói kártyáját felmutatta fizetéskor, további nyerési lehetősége is nyílt, hiszen hetente gazdára talál 25 darab, egyenként 25 000 Ft értékű PENNY Nyereménykártya is.
Szeptember 16-án pedig arról is lehullott a lepel, hogy kik vihették haza az extra meglepetéseket; a 25 darab Citroën C3 típusú autó valamelyikét!


A 25 ÉVE EGYÜTT Nyereményjáték további részletei az alábbi linken találhatók:

https://www.penny.hu/szuletesnap

A PENNY-ről:

A PENNY  1996 óta van jelen Magyarországon. Az áruházlánc jelenleg 226 üzletet, 3 logisztikai központot üzemeltet és közel 4700 munkatársat foglalkoztat.
A vállalat küldetése, hogy vásárlói számára országszerte a lehető legfrissebb és legjobb ár-érték arányú termékeiket kínálja, beleértve a kiváló minőségű sajátmárkás és Magyar Termék védjegyes árucikkeiket is.
A PENNY kiemelt hangsúlyt fektet a magyar beszállítókkal fenntartott kapcsolataira. Új beruházásaival, terjeszkedésével folyamatosan támogatja a hazai gazdaság fejlődését. Az áruházlánc kezdetek óta elkötelezett a vállalati társadalmi és környezeti felelősségvállalás iránt, ezért folyamatosan együttműködik olyan civil szervezetekkel, amelyek elsődleges célja a magyar emberek és családok életminőségének javítása.