1. home
  2. Rendkívüli dolgozói juttatással segíti munkavállalóit a PENNY!

November elején érkezett meg a támogatás a munkatársak SZÉP-kártyájára


Karácsony közeledtével nettó 60 000 forinttal támogatja valamennyi aktív munkatársát a PENNY, az összeget november elején, az októberi bérek kifizetésével egyidőben utalták a dolgozók SZÉP-kártyájára. A mintegy ötezer dolgozó támogatásának mértéke megközelíti a nettó 300 millió forintot.

Körlevélben tájékoztatta dolgozóit a PENNY arról, hogy az elmúlt időszak nehéz gazdasági helyzetében tanúsított elkötelezettségüket és odaadó munkájukat egyszeri, rendkívüli juttatással köszöni meg. A vállalat vezetősége a Kereskedelmi Alkalmazottak Szakszervezetével egyeztetve döntött a járandóságról, mégpedig a jogszabályok által biztosított lehetőségek figyelembevételével. A támogatás összege dolgozónként nettó 60 000 forint, amelyet a 2023. október havi bérszámfejtéssel, a november eleji bérutalással egyidőben írnak jóvá a munkatársak SZÉP-kártya számláin. Az egyszeri támogatás minden olyan munkavállalóra vonatkozik, akik aktív munkaviszonyban állnak a vállalattal, belsős alkalmazotti jogviszonnyal rendelkeznek és legalább 1 hónapja dolgoznak a PENNY-nél. A támogatásra nem jogosultak azok a munkatársak, akik felmondási idejüket töltik.

„A PENNY számára kiemelten fontos, hogy a munkatársak hosszú távú elkötelezettségét erősítse, és ezért minden rendelkezésre álló lehetőséggel él is a vállalat. Ezt mutatja az év elején végrehajtott jelentős, 3,6 milliárd forintos bérfejlesztés is, amit az ünnepek közeledtével ezzel az egyszeri juttatással egészítünk ki. A PENNY büszke rá, hogy komplex juttatási csomagja a hazai piaci viszonyokhoz mérten kiemelkedőnek számít” – mondta Kazatsay Eszter, a PENNY magyarországi kommunikációs vezetője.


A PENNY-ről:

A PENNY Market Kft. 1996 óta működik Magyarországon. Az üzletlánc jelenleg 229 üzletet, 3 logisztikai központot üzemeltet és közel 5000 munkatársat foglalkoztat. A vállalat küldetése, hogy vásárlói számára országszerte a lehető legfrissebb és legjobb ár-érték arányú termékeiket kínálja, beleértve a kiváló minőségű sajátmárkás és Magyar Termék védjegyes árucikkeiket is. A PENNY kiemelt hangsúlyt fektet a magyar beszállítókkal való szoros kereskedelmi kapcsolatokra. Új beruházásaival, terjeszkedésével pedig folyamatosan támogatja a hazai gazdaság fejlődését. Az üzletlánc a kezdetek óta elkötelezett a környezeti, és társadalmi felelősségvállalás iránt is. Utóbbi kapcsán folyamatosan együttműködik olyan civil szervezetekkel, amelyek elsődleges célja a magyar emberek és családok segítése, illetve támogatása.


2023. november. 22