1. home
  2. egész évben a pennyvel főzhetünk

Egész évben a PENNY-vel főzhetünk!


Tovább folytatódik az együttműködés az RTL népszerű reggeli műsorával


Egyéves időtartamra hosszabbította meg együttműködését a PENNY és az RTL Reggeli. Idén minden adásnapon az áruházlánc biztosíja a Kifőzde rovat finom fogásainak megalkotásához szükséges változatos, gyorsan elkészíthető és pénztárcabarát alapanyagokat.


A PENNY és az RTL Reggeli közti partnerség 2022 szeptemberében kezdődött, és a nagy sikerre való tekintettel a felek idén is folytatják a kooperációt.


„Ennek az együttműködésnek köszönhetően remek lehetőség nyílik arra, hogy az emberek még szélesebb körben megismerjék a PENNY-t és kiváló ár-érték arányú termékeinket. Emellett olyan alapanyagok felhasználását is bevezethetik hétköznapjaikba, amelyeket talán eddig még nem ismertek. A műsornak köszönhetően továbbá megmutathatjuk, hogy egy finom, egészséges fogás kedvező árú összetevőkből is elkészíthető, méghozzá gyorsan. Az együttműködés keretein belül a pénztárcabarát receptekről videók is készülnek, melyek elérhetőek a PENNY Youtube csatornáján és a penny.hu oldalon egyaránt. Mentes receptjeinkkel pedig inspirációt nyújthatunk az egészségesebb életmódot követő, vagy valamilyen ételintoleranciával küzdő emberek számára is” – nyilatkozta Kazatsay Eszter, a PENNY magyarországi kommunikációs vezetője.


A PENNY-ről:

A PENNY Market Kft. 1996 óta működik Magyarországon. Az áruházlánc jelenleg 228 üzletet, 3 logisztikai központot üzemeltet és közel 5000 munkatársat foglalkoztat. A vállalat küldetése, hogy vásárlói számára országszerte a lehető legfrissebb és legjobb ár-érték arányú termékeiket kínálja, beleértve a kiváló minőségű sajátmárkás és Magyar Termék védjegyes árucikkeiket is. A PENNY kiemelt hangsúlyt fektet a magyar beszállítókkal való szoros kereskedelmi kapcsolatokra. Új beruházásaival, terjeszkedésével pedig folyamatosan támogatja a hazai gazdaság fejlődését. Az áruházlánc a kezdetek óta elkötelezett a környezeti, és társadalmi felelősségvállalás iránt is. Utóbbi kapcsán folyamatosan együttműködik olyan civil szervezetekkel, amelyek elsődleges célja a magyar emberek és családok segítése, illetve támogatása.


2023.március 20.