1. home
  2. Megható videóval emlékeztet az ünnep igazi jelentésére az üzletlánc

Megható videóval emlékeztet az ünnep igazi jelentésére az üzletlánc


Idén könnyfakasztó videóval lepte meg a PENNY a vásárlókat


A karácsonyt nem véletlenül tartják a szeretet ünnepének: ilyenkor megemlékezünk a számunkra fontos emberekről, azokról is, akik már nem lehetnek velünk az ünnepi asztalnál. A PENNY idei karácsonyi reklámfilmje is erre emlékeztet. No és arra, hogy a boldog karácsony záloga egyszerűbb, mint gondolnánk; mindössze némi odafigyelést igényel, hogy szeretteinknek örömet szerezzünk.


Minden családnak megvannak a maga hagyományai, a receptjei és a kedves emlékei. A PENNY karácsonyi szívhez szóló videója is egy családi bejgli recept körül játszódik: egy testvérpár megtalálja édesanyjuk egy régi fényképét, amin a nagymamájukkal látható karácsonyi bejglisütés közben. A kép mellett a receptre is rábukkannak és elhatározzák, hogy meglepik édesanyjukat az édességgel. Az ötlet bevált, édesanyjuk nem csupán a süteményt, de gyermekkora karácsonyi emlékeit is megízlelhette az első harapáskor.


A videó az alábbi linken tekinthető meg:

https://www.youtube.com/watch?v=H5P1xGQlbFM


A PENNY-ről:

A PENNY Market Kft. 1996 óta működik Magyarországon. Az üzletlánc jelenleg 230 üzletet, 3 logisztikai központot üzemeltet és közel 5000 munkatársat foglalkoztat. A vállalat küldetése, hogy vásárlói számára országszerte a lehető legfrissebb és legjobb ár-érték arányú termékeiket kínálja, beleértve a kiváló minőségű sajátmárkás és Magyar Termék védjegyes árucikkeiket is. A PENNY kiemelt hangsúlyt fektet a magyar beszállítókkal való szoros kereskedelmi kapcsolatokra. Új beruházásaival, terjeszkedésével pedig folyamatosan támogatja a hazai gazdaság fejlődését. Az üzletlánc a kezdetek óta elkötelezett a környezeti, és társadalmi felelősségvállalás iránt is. Utóbbi kapcsán folyamatosan együttműködik olyan civil szervezetekkel, amelyek elsődleges célja a magyar emberek és családok segítése, illetve támogatása.


2023. december