1. home
  2. Újabb termékek árát csökkentette a PENNY

Újabb termékek árát csökkentette a PENNY


80 tejterméket kínál még kedvezőbb áron az áruházlánc, akár 20% kedvezménnyel


A PENNY továbbra is elkötelezett a megfizethető és kiváló minőségű termékek biztosítása mellett, ezért június 4-től két ütemben összesen 80 tejtermék árát csökkenti tartósan. A kedvezmény mértéke egyes árucikkek esetén a 20 százalékot is eléri. A kezdeményezés célja, hogy az alapvető élelmiszerek egyik legkeresettebb kategóriáját is hozzáférhetőbbé és megfizethetőbbé tegye a vásárlók számára a vállalat.


A vállalat első körben június 4-én csökkentette 40 tejtermékének árát, június 8-tól pedig további 40 tejalapú árucikk kapható még kedvezőbb áron. A kedvező változás a hazai beszállítóktól érkező sajátmárkás és szállítói márkás tejtermékeket érinti. Így a különböző tejek, sajtok, joghurtok és vajak mellett a nemrég teljes megújuláson átesett Sissy-termékcsalád számos terméke is alacsonyabb áron kerül ki a polcokra.


Az egyes érintett kategóriák átlagos árengedménye a következőképpen alakul:

  • a tej akár 14%,
  • a túrótermékek akár 11%,
  • a sajtok pedig akár 16% kedvezménnyel kaphatók.

A tartósan alacsony áron kínált árucikkek a PENNY mind a 229 hazai üzletében egységesen érhetőek el, a kedvezmény mértéke pedig akár a 20 százalékot is elérheti június 8-tól.


Ez a kezdeményezés bizonyítja a vállalat azon irányú elkötelezettségét, hogy támogassa vásárlóit az egészségesebb és gazdaságosabb döntések meghozatalában. A PENNY a magyar beszállítókkal és termelőkkel szorosan együttműködik, ennek köszönhetően az alapanyagárak csökkenését adja tovább a fogyasztóknak.


„A PENNY-nél továbbra is elkötelezettek vagyunk amellett, hogy rendszeresen értékeljük árképzési politikánkat annak érdekében, hogy vásárlóink számára a legjobb minőségű termékeket a lehető legkedvezőbb áron biztosítsuk. Vállalatunk arra törekszik, hogy megfeleljen a fogyasztók változó igényeinek és preferenciáinak, eközben továbbra is arra törekszünk, hogy minél több árucikket kínáljunk pénztárcabarát árakon” – mondta Vincze Géza a PENNY beszerzési igazgatója.


A PENNY-ről:

A PENNY Market Kft. 1996 óta működik Magyarországon. Az áruházlánc jelenleg 229 üzletet, 3 logisztikai központot üzemeltet és közel 5000 munkatársat foglalkoztat. A vállalat küldetése, hogy vásárlói számára országszerte a lehető legfrissebb és legjobb ár-érték arányú termékeiket kínálja, beleértve a kiváló minőségű sajátmárkás és Magyar Termék védjegyes árucikkeiket is. A PENNY kiemelt hangsúlyt fektet a magyar beszállítókkal való szoros kereskedelmi kapcsolatokra. Új beruházásaival, terjeszkedésével pedig folyamatosan támogatja a hazai gazdaság fejlődését. Az áruházlánc a kezdetek óta elkötelezett a környezeti, és társadalmi felelősségvállalás iránt is. Utóbbi kapcsán folyamatosan együttműködik olyan civil szervezetekkel, amelyek elsődleges célja a magyar emberek és családok segítése, illetve támogatása.


2023.06.05.