1. home
  2. Budapest szívében nyitott üzletet a PENNY

Budapest szívében nyitott üzletet a PENNY


A vadonatúj diszkontüzlet a Szent István körúton várja a vásárlókat


A belváros egyik legforgalmasabb pontján, a Nyugati Pályaudvar közvetlen közelében nyitotta meg huszonkilencedik budapesti üzletét a PENNY. A legújabb egység modern megjelenésével, kiváló minőségű és pénztárcabarát termékkínálatával kényelmes lehetőséget biztosít a bevásárlásra mind a környék lakóinak, mind az ingázók és turisták számára.


Budapest egyik központi helyszínén, a Szent István körút 30. szám alatt található üzlet 22 fő részére biztosít állandó és stabil munkalehetőséget. 2023-ban a diszkontlánc összes egysége arculatváltáson ment keresztül, így a legújabb PENNY-t is ennek megfelelően alakították ki, a vállalat fenntarthatósági céljait és a vásárlók igényeit is szem előtt tartva.


Ilyen kedvezményekkel várják a leendő vásárlókat

Szokás szerint az adott szezonnak megfelelő promóciókat szervez a PENNY, hétről-hétre frissülő ajánlatokkal, hűségprogramokkal, valamint további PENNY kártyával és applikáción keresztül elérhető akciókkal készül. Nem lesz ez másként a legújabb üzletükben sem; kezdeményezéseikkel céljuk vásárlóik támogatása az egészségesebb és gazdaságosabb döntések meghozatalában.A PENNY-ről:

A PENNY Market Kft. 1996 óta működik Magyarországon. Az üzletlánc jelenleg 233 üzletet, 3 logisztikai központot üzemeltet és több mint 5000 munkatársat foglalkoztat. A vállalat küldetése, hogy vásárlói számára országszerte a lehető legfrissebb és legjobb ár-érték arányú termékeiket kínálja, beleértve a kiváló minőségű sajátmárkás és Magyar Termék védjegyes árucikkeiket is. A PENNY kiemelt hangsúlyt fektet a magyar beszállítókkal való szoros kereskedelmi kapcsolatokra. Új beruházásaival, terjeszkedésével pedig folyamatosan támogatja a hazai gazdaság fejlődését. Az üzletlánc a kezdetek óta elkötelezett a környezeti, és társadalmi felelősségvállalás iránt is. Utóbbi kapcsán folyamatosan együttműködik olyan civil szervezetekkel, amelyek elsődleges célja a magyar emberek és családok segítése, illetve támogatása.


2024. április 18.