1. home
  2. Újra Megbízható Munkaadó díjjal jutalmazták a PENNY-t

Újra Megbízható Munkaadó díjjal jutalmazták a PENNY-t

Idén negyedik alkalommal érdemelte ki a PENNY a Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara elismerését. A díj célja, hogy felhívja a figyelmet a munkahelyi feltételek fontosságára, éppen ezért az indulóknak a humán erőforrás menedzsment több területén is meg kellett felelniük a kritériumoknak az elismerés megszerzéséhez. Mindemellett azt is bizonyítaniuk kellett, hogy példaértékűen gondoskodnak munkatársaik munka- és életkörülményeiről.


A PENNY egyik fő célja a munkatársak lojalitásának erősítése, valamint olyan elkötelezett munkavállalók foglalkoztatása, akik szívvel-lélekkel dolgoznak a vállalat sikereiért. Az élelmiszerlánc éppen ezért évrőlévre számos lehetőséggel és munkáltatói programmal támogatni


„Fontos számunkra, hogy jó kapcsolatot alakítsunk ki munkavállalóinkkal, akik megbecsülve érzik magukat munkájukért. A PENNY-nél folyamatosan azon dolgozunk, hogy egy olyan környezetet alakítsunk ki dolgozóink számára, hogy hosszú távon is jól érezzék magukat nálunk. A dolgozóink támogatása, valamint a karrierjük fejlesztésébe fektetett munkánk megtérülni látszik, ezért hatalmas elismerés és megerősítés számunkra, hogy immáron negyedik alkalommal érdemeltük ki ezt a díjat, hiszen ez is azt igazolja, hogy jó úton járunk.” – mondta el Silke Janz HR-területért felelős CFO.

A PENNY-ről:

A PENNY Market Kft. 1996 óta működik Magyarországon. Az üzletlánc jelenleg 233 üzletet, 3 logisztikai központot üzemeltet és több mint 5000 munkatársat foglalkoztat. A vállalat küldetése, hogy vásárlói számára országszerte a lehető legfrissebb és legjobb ár-érték arányú termékeiket kínálja, beleértve a kiváló minőségű sajátmárkás és Magyar Termék védjegyes árucikkeiket is. A PENNY kiemelt hangsúlyt fektet a magyar beszállítókkal való szoros kereskedelmi kapcsolatokra. Új beruházásaival, terjeszkedésével pedig folyamatosan támogatja a hazai gazdaság fejlődését. Az üzletlánc a kezdetek óta elkötelezett a környezeti, és társadalmi felelősségvállalás iránt is. Utóbbi kapcsán folyamatosan együttműködik olyan civil szervezetekkel, amelyek elsődleges célja a magyar emberek és családok segítése, illetve támogatása.


2024. május 21.