1. home
  2. extra kedvezmény

A PENNY üzletei augusztustól elfogadják a SZÉP-kártyákat fizetőeszközkéntAz üzletlánc mind a 229 egységében fizethetnek vele a vásárlók


A PENNY ismét többet ad vásárlóinak: a kormányrendeletben foglaltaknak megfelelően az üzletlánc lehetővé teszi a Széchenyi Pihenő Kártyával történő fizetést mind a 229 magyarországi egységében. Ennek köszönhetően 2023. augusztus 1. és december 31. között a kiskereskedelmi lánc üzleteiben ismét használható fizetőeszközként a SZÉP-kártya.


„Örömmel jelenthetem be, hogy a PENNY újra csatlakozik a SZÉP-kártya elfogadóhelyek körébe. A teljes hálózatunk technikai felkészítése már tavaly tavasszal, az első ilyen fizetési lehetőségnél lezajlott. Ezért 2023. augusztus 1-től a PENNY összes üzlete újra készen áll arra, hogy a Széchenyi Pihenő Kártya is felhasználható legyen fizetésre” – mondta Kazatsay Eszter, a PENNY magyarországi kommunikációs vezetője.


A vonatkozó kormányrendelet értelmében a Széchenyi Pihenő Kártyára utalt teljes összeg 2023. augusztus 1. és 2023. december 31. között hidegélelmiszer vásárlására is felhasználható a megfelelő tevékenységi körökbe tartozó kereskedőknél. A lehetőség kizárólag a meghatározott élelmiszer-termékkategóriákra vonatkozik, viszont kivételt képeznek az alkoholt tartalmazó italok, illetve a dohány- és feldolgozott dohánypótló termékek. Fontos továbbá, hogy a lehetőség csak a rendeletben szabályozott időpontig, azaz 2023. december 31-ig érvényes.


A PENNY-ről:

A PENNY Market Kft. 1996 óta működik Magyarországon. Az üzletlánc jelenleg 229 üzletet, 3 logisztikai központot üzemeltet és közel 5000 munkatársat foglalkoztat. A vállalat küldetése, hogy vásárlói számára országszerte a lehető legfrissebb és legjobb ár-érték arányú termékeiket kínálja, beleértve a kiváló minőségű sajátmárkás és Magyar Termék védjegyes árucikkeiket is. A PENNY kiemelt hangsúlyt fektet a magyar beszállítókkal való szoros kereskedelmi kapcsolatokra. Új beruházásaival, terjeszkedésével pedig folyamatosan támogatja a hazai gazdaság fejlődését. Az üzletlánc a kezdetek óta elkötelezett a környezeti, és társadalmi felelősségvállalás iránt is. Utóbbi kapcsán folyamatosan együttműködik olyan civil szervezetekkel, amelyek elsődleges célja a magyar emberek és családok segítése, illetve támogatása.


2023. július 27.