1. home
  2. Bükön nyitotta meg legújabb üzletét a PENNY

Bükön nyitotta meg legújabb üzletét a PENNYÉlelmiszer diszkonttal bővült a fürdőváros

Bükön nyitotta meg hetedik, egyben legújabb Vas vármegyei üzletét a PENNY. A városhoz tartozik Bükfürdő is, ami ezzel az ország negyedik legnépszerűbb településévé teszi azt. A szállodákkal és apartmankomplexumokkal teli fürdővárosban a PENNY így nem csak a helyi lakosoknak, de a turistáknak és látogatóknak is kényelmes megoldást kínál kiváló minőségű, pénztárcabarát termékeivel.


A Bük központjában, a Kossuth Lajos utcában található áruházláncot korszerű gépészeti eszközökkel, köztük napelemekkel és hővisszanyerő DAIKIN rendszerrel szerelték fel. Ezen felül a vásárlók kényelmét és igényeit is szem előtt tartva, az üzletet a már megújult arculatnak megfelelően alakították ki. A teljes LED világítás, a fotocellás ajtók beüzemelése, valamint a korszerű hűtési és légkondicionáló berendezés pedig hozzájárulnak az épület energiahatékony és fenntartható működéséhez is.


„Fontos számunkra, hogy az ország minél több területén elérhetővé tegyük a megfizethető árú, és kiváló minőségű termékeinket. Éppen ezért nagy örömünkre szolgál, hogy éppen Bükön nyithatjuk meg legújabb üzletünket, hiszen a fürdőváros turisztikai látogatottsága miatt még nagyobb közönséghez leszünk képesek eljuttatni ezeket. Arra pedig különösen büszkék vagyunk, hogy a korszerű rendszereknek köszönhetően ezzel az üzlettel is egy lépéssel közelebb kerülhettünk fenntarthatósági céljainkhoz.” – mondta Kazatsay Eszter, a PENNY magyarországi kommunikációs vezetője.


A PENNY-ről:

A PENNY Market Kft. 1996 óta működik Magyarországon. Az üzletlánc jelenleg 232 üzletet, 3 logisztikai központot üzemeltet és közel 5000 munkatársat foglalkoztat. A vállalat küldetése, hogy vásárlói számára országszerte a lehető legfrissebb és legjobb ár-érték arányú termékeiket kínálja, beleértve a kiváló minőségű sajátmárkás és Magyar Termék védjegyes árucikkeiket is. A PENNY kiemelt hangsúlyt fektet a magyar beszállítókkal való szoros kereskedelmi kapcsolatokra. Új beruházásaival, terjeszkedésével pedig folyamatosan támogatja a hazai gazdaság fejlődését. Az üzletlánc a kezdetek óta elkötelezett a környezeti, és társadalmi felelősségvállalás iránt is. Utóbbi kapcsán folyamatosan együttműködik olyan civil szervezetekkel, amelyek elsődleges célja a magyar emberek és családok segítése, illetve támogatása.


2024. április. 04.