1. home
  2. pennykucko
  3. Sajtószoba
  4. Díjátadó

Gazdára talált a PENNY és a Magyar Termék közös játékának egymilliós fődíja

Nagy sikerrel zárult a PENNY és a Magyar Termék Nonprofit Kft. közös nyereményjátéka, a „Vedd a hazait! Nyerj a hazai termékekkel!”. Benedek Eszter, a Magyar Termék kft. ügyvezetője az egyik legsikeresebb tailor made kampányuknak nevezte a mostani akciót, amelyben 22 védjegyhasználó cég vett részt. Florian Jens Naegele, a PENNY Market Magyarország Kft. vezérigazgatója szerint a játék népszerűsége is bizonyítja, mekkora az igény a megbízható magyar termékre.

A kampány sikerességéhez nagyban hozzájárult, hogy a PENNY-ben nem nehéz védjegyes terméket venni, hiszen nagyon sokfajta van a kínálatban. Mindezek mellett a gyártóknak lehetőségük nyílt in-out értékesítésre is, amelynek során az akció idejére további márkákkal kerülhettek be a hálózatba, így még nagyobb választékból szemezgethettek a játékban résztvevők.


Az akció során heti nyereményként négy egyedi Neuzer kerékpárt, napi ajándékként pedig 28, magyar termékekből összeállított bőségcsomagot sorsoltak ki a kódfeltöltők között. Az egymillió forintos fődíjat egy budapesti lakos vehette át, aki maga is elkötelezett híve a magyar termékeknek: „Fontosnak tartom a hazai gazdaságot és a kistermelőket támogatni azzal, hogy előbb választom a magyar termékeket, mint a külföldit.”. Azt, hogy mire költi a nyereményét, még nem tudja pontosan, de az biztos, hogy meglepi édesanyját egy karácsony előtti nagybevásárlással.


A nyereményjáték iránti kiemelkedő érdeklődést az adatok is alátámasztják. A négyhetes kampányidőszakban közel 10.000 érvényes pályázat érkezett be, amelyet csaknem 7.000 felhasználó́ generált, összesen 27.658 darab termék megvásárlásával.


Benedek Eszter, a Magyar Termék ügyvezetője az egyik legsikeresebb tailor made kampányként értékelte mind megjelenésében, mind kommunikációjában, mind eredményességében a mostani akciót. Florian Jens Naegele a PENNY Market Magyarország Kft. vezérigazgatója elmondta: „A játék sikere is azt bizonyítja, hogy a PENNY-ben kapható magyar termékek kiváló minőséggel és egyúttal megbízható árakkal bírnak, így általuk a PENNY a legjobbat nyújthatja vásárlóinak.” A nyereményjáték népszerűsítésében nagy szerepe volt a PENNY és a Magyar Termék e-mailes kampányának is. Az így elért törzsvásárlók ráadásul extra ajándék iPhone-okért is indulhattak.


A PENNY és a Magyar Termék együttműködése már csaknem egy évtizedre nyúlik vissza, hiszen a kereskedelmi hálózatok közül a PENNY Markettel kötött elsőként, 2012-ben, stratégiai partneri megállapodást a védjegyrendszert működtető társaság. Az üzletlánc 2019-ben szakmai különdíjat kapott a legtöbb (már több mint 500) védjegyes árujáért a Magyar Termékekért Kereskedelmi Nívódíj megméretésen.A PENNY-ről:

A Penny Market Kft. 1996 óta van jelen Magyarországon. Az áruházlánc jelenleg 227 üzletet, 3 logisztikai központot üzemeltet és több mint 4700 munkatársat foglalkoztat. A vállalat küldetése, hogy vásárlói számára országszerte a lehető legfrissebb és legjobb ár-érték arányú termékeiket kínálja, beleértve a kiváló minőségű sajátmárkás és Magyar Termék védjegyes árucikkeiket is. A PENNY kiemelt hangsúlyt fektet a magyar beszállítókkal fenntartott kapcsolataira. Új beruházásaival, terjeszkedésével folyamatosan támogatja a hazai gazdaság fejlődését. Az áruházlánc kezdetek óta elkötelezett a vállalati társadalmi és környezeti felelősségvállalás iránt, ezért folyamatosan együttműködik olyan civil szervezetekkel, amelyek elsődleges célja a magyar emberek és családok életminőségének javítása.