1. home
  2. Spóroljon a húsvéti nagybevásárláson akár 40%-kal

Spóroljon a húsvéti nagybevásárláson akár 40%-kalElképesztő ünnepi akciókkal várja vásárlóit a PENNY


A PENNY Magyarország március 21. és március 28. közötti heti akciójában most akár 40%-kal olcsóbban is megvásárolhatja az ünnepi menü hozzávalóit. Az üzletlánc kiemelt célja, hogy mindig pénztárcabarát és kiváló minőségű termékek kerüljenek a vásárlók kosarába.


Ilyen akciókkal várja a PENNY a vásárlókat húsvét alkalmából

Számtalan termék árát a tavalyi évhez képest is csökkentette a PENNY. A húsvétkor elengedhetetlen sonka, egyéb friss húsfélék, zöldségek, édességek és szószok ára is alacsonyabb az elmúlt évhez képest. Emellett szerepelnek a húsvéti akcióban mentes és bio élelmiszerek, valamint üdítők, alkoholos italok, sütemények, csokoládék, állateledelek, tejtermékek és tisztítószerek is.


„Ahogy az év minden napján, úgy az ünnepek alatt is igyekszünk támogatni vásárlóinkat az egészségesebb és gazdaságosabb döntések meghozatalában. Ezúttal is az adott szezonnak megfelelő ajánlatokkal készültünk, tehát a hagyományos húsvéti fogások alapanyagainak árát is csökkentettük.” – fogalmazott Kazatsay Eszter, a PENNY magyarországi kommunikációs vezetője.


Ezek lesznek az ünnep slágertermékei

Az üreges és töltött csokinyulak és -tojások alapízek mellett különleges, például mangós vagy banános-karamellás ízesítésben is elérhetőek lesznek. Emellett pedig a kész sütemények is ott lesznek a polcokon. Természetesen a PENNY azokra a vásárlókra is gondol, akik otthon készítik el a húsvéti finomságokat; az ünnep előtti online akciós újságokban tematikus gasztro tippekkel jelentkezik az üzletlánc.


A PENNY hűségprogramja az ünnepek alatt is folytatódik

Továbbá a Süss és főzz! Mint a nagy séfek! hűségpontgyűjtő akciójában még április 3-ig bárki részt vehet. Ha összegyűjt 15 hűségpont, akár 60%-os kedvezménnyel viheti haza a Vivess konyhai eszközök egyikét. Ne feledje, PENNY kártyájával, ami már a telefonos applikációban digitálisan is elérhető, további kedvezményekhez juthat.


A PENNY-ről:

A PENNY Market Kft. 1996 óta működik Magyarországon. Az üzletlánc jelenleg 231 üzletet, 3 logisztikai központot üzemeltet és közel 5000 munkatársat foglalkoztat. A vállalat küldetése, hogy vásárlói számára országszerte a lehető legfrissebb és legjobb ár-érték arányú termékeiket kínálja, beleértve a kiváló minőségű sajátmárkás és Magyar Termék védjegyes árucikkeiket is. A PENNY kiemelt hangsúlyt fektet a magyar beszállítókkal való szoros kereskedelmi kapcsolatokra. Új beruházásaival, terjeszkedésével pedig folyamatosan támogatja a hazai gazdaság fejlődését. Az üzletlánc a kezdetek óta elkötelezett a környezeti, és társadalmi felelősségvállalás iránt is. Utóbbi kapcsán folyamatosan együttműködik olyan civil szervezetekkel, amelyek elsődleges célja a magyar emberek és családok segítése, illetve támogatása.


2024. március. 21.