1. home
  2. Hajdúsámson új penny üzlet

Újabb üzlettel bővültünk
A hajdúsámsoni üzlettel együtt 228 egység várja országszerte a vásárlóinkat

Hajdúsámsonban nyitotta meg kapuit a legújabb egységünk. A bolt átadásával immár 228 tagúra bővült a PENNY magyarországi bolthálózatunk, legtöbb üzletünkben idén jelentős külső-belső megújulás történt.


Örömteli eseménnyel indult a hajdúsámsoniak napja csütörtök reggel, hiszen megnyitott a település első PENNY üzlete. A város és a környék lakói a bolt nyitása iránti igényüket az elmúlt években több különböző platformon is jelezték a Hajdú-Bihar megyei település elöljárói felé. Az igények felmérését követően idén február 7-én elindultak a leendő bolt helyén lévő épület bontási munkálatai. Ezután áprilisban startolt a bolt építése a Kossuth utca 5-9. szám alatti telken, november 10-én csütörtökön reggel pedig az üzlet várva várt megnyitása is megtörtént.


„Mindig öröm, ha újabb egységgel bővíthetjük magyarországi bolthálózatunkat. A hajdúsámsoni üzletünk esetében külön sikerként tartjuk számon, hogy a település és a környék lakóinak kérésére valósíthattuk meg ezt a projektet. Továbbá azt is fontos hangsúlyozni, hogy az új üzlet nyitásával az új munkahelyek teremtése is együtt jár, így büszkék vagyunk rá, hogy a város fejlődéséhez ezzel szintén hozzá tudtunk járulni. Természetesen az új boltunkban is a már megszokott pénztárcabarát árainkkal, termékeink széles és friss választékával, egyre bővülő sajátmárkás termékpalettával, valamint minőségi magyar áruinkkal várjuk a vásárlókat” – nyilatkozta Kazatsay Eszter, a PENNY magyarországi kommunikációs vezetője.


A PENNY-ről:

A PENNY Market Kft. 1996 óta működik Magyarországon. Az áruházláncunk jelenleg 228 üzletet, 3 logisztikai központot üzemeltet és közel 5000 munkatársat foglalkoztat. A vállalatunk küldetése, hogy vásárlóink számára országszerte a lehető legfrissebb és legjobb ár-érték arányú termékeinket kínáljuk, beleértve a kiváló minőségű sajátmárkás és Magyar Termék védjegyes árucikkeinket is. Kiemelt hangsúlyt fektetünk a magyar beszállítókkal fenntartott kapcsolatainkra. Új beruházásainkkal, terjeszkedésünkkel folyamatosan támogatjuk a hazai gazdaság fejlődését. Az áruházláncunk a kezdetek óta elkötelezett a vállalati társadalmi és környezeti felelősségvállalás iránt, ezért folyamatosan együttműködünkk olyan civil szervezetekkel, amelyek elsődleges célja a magyar emberek és családok életminőségének javítása.