1. home
  2. Megnyílt a PENNY 230. hazai üzlete!

Megnyílt a PENNY 230. hazai üzlete!Ezúttal a főváros X. kerületében bővített az üzletlánc

Budapest X. kerületében, a Liget téren nyitotta meg 230. egységét a PENNY, ezzel új környéken tette lehetővé a vásárlást a nagyközönség számára. A megnyitón többek között részt vett a X. kerület  alpolgármestere Radványi Gábor is. A vállalat az esemény kapcsán kihangsúlyozta, hogy a folyamatos terjeszkedéssel egyre több emberhez kívánja eljuttatni kiváló minőségű és pénztárcabarát árú termékeit.


Közel 14 heti előkészítést követően nyitotta meg kapuit a PENNY legújabb üzlete Kőbányán. A Liget téri egység a kerület egyik legforgalmasabb csomópontjánál található, így nemcsak a környék lakói számára, hanem a messzebbről érkezők számára is lehetővé teszi a kényelmes és gyors bevásárlást. Az új egység a PENNY stílusát követve épült újjá, a belső terek kialakítása a városi hangulatot idézi, a termékek választék esetében pedig a színvonalas, hazai és saját márkás termékek mellett a kényelmi árucikkek is kiemelt figyelmet kaptak.


„Büszkék vagyunk rá, hogy már a 230. üzletünket nyitottuk meg, méghozzá egy olyan helyszínen, amely egyszerű elérhetőségének köszönhetően még több vásárló számára teszi kényelmessé nemcsak a háztartásból nélkülözhetetlen eszközök és alapvető élelmiszerek beszerzését, hanem a kényelmi termékeink egyre bővülő kínálatát is. A PENNY számára fontos a folyamatos terjeszkedés annak érdekében, hogy az ország minél több területén, minél szélesebb körben elérhetővé tegye megfizethető árú, ugyanakkor kiváló minőségű termékeit” – mondta Kazatsay Eszter, a PENNY magyarországi kommunikációs vezetője.


A PENNY-ről:

A PENNY Market Kft. 1996 óta működik Magyarországon. Az üzletlánc jelenleg 230 üzletet, 3 logisztikai központot üzemeltet és közel 5000 munkatársat foglalkoztat. A vállalat küldetése, hogy vásárlói számára országszerte a lehető legfrissebb és legjobb ár-érték arányú termékeiket kínálja, beleértve a kiváló minőségű sajátmárkás és Magyar Termék védjegyes árucikkeiket is. A PENNY kiemelt hangsúlyt fektet a magyar beszállítókkal való szoros kereskedelmi kapcsolatokra. Új beruházásaival, terjeszkedésével pedig folyamatosan támogatja a hazai gazdaság fejlődését. Az üzletlánc a kezdetek óta elkötelezett a környezeti, és társadalmi felelősségvállalás iránt is. Utóbbi kapcsán folyamatosan együttműködik olyan civil szervezetekkel, amelyek elsődleges célja a magyar emberek és családok segítése, illetve támogatása.


2023. október 6.