1. home
  2. edgya 2022 támogatás

Vásárlói közreműködéssel gyűjtött több mint 19 millió forintot a PENNY!

 


A vállalatunk egy mikrobuszt vásárol az Együtt a Daganatos Gyermekekért AlapítványnakIsmét sikeres adománygyűjtő kampány zárult le a PENNY-nél! A kiskereskedelmi áruházláncunk immár 15 éve segíti az Együtt a Daganatos Gyermekekért Alapítvány munkáját. A legutóbbi sikeres akciónknak eredményeképpen a vásárlók közreműködésével összegyűjtöttünk több mint 19 millió forintból egy beteg gyermekek szállítására alkalmas mikrobuszt vásárolt a szervezetnek.


A PENNY-nél a kezdetektől fogva kiemelten fontos terület a társadalmi felelősségvállalás, amelynek elválaszthatatlan részét képezi a jó ügyek támogatása. Az Együtt a Daganatos Gyermekekért Alapítvánnyal másfél évtizede tartó együttműködése során a vállalat eddig több mint 100 millió forintot adományozott a szervezetnek. A vásárlókkal közös felajánlásokon keresztül legfőképp kiemelt fontosságú orvosi műszerek beszerzésével és az alapítvány autóparkjának megújításával, bővítésével járultak hozzá a legkisebb betegek gyógyításához. A legutóbbi jótékonysági akció november végén kezdődődött, és 10 millió forint összegyűjtését tűztük ki célul, amihez az emblémával megjelölt árucikkek megvásárlásával minden termék után 20 forinttal járulhattak hozzá a PENNY üzletekben vásárlók.


„Büszkék vagyunk rá, hogy immáron 15 éve segíthetjük közösen az Együtt a Daganatos Gyermekekért Alapítvány nemes céljainak megvalósulását. A mindössze egyetlen hét leforgása alatt összegyűlt összegből a vállalat egy, a beteg gyermekek szállítását megkönnyítő mikrobuszt vásárol az alapítvány számára. Ráadásul, az eredetileg tervezett összeget is sikerült túlszárnyalni, hiszen több mint 19 millió forint gyűlt össze. Ez a fantasztikus dolog nem valósulhatott volna meg a vásárlóink közreműködése nélkül, így nekik is szeretnénk köszönetet mondani” – mondta Kazatsay Eszter, a PENNY magyarországi kommunikációs vezetője.


Takácsné Stalter Judit, az alapítvány elnöke szintén a kiskereskedelmi áruházlánc, valamint a hűséges vásárlók nemes célú összefogásának teremtő erejét emelte ki:

„Ha együtt segítünk, minden sikerül! – így szól az alapítványunk mottója, amelynek érvényessége most a PENNY, illetve a vásárlók összefogásának köszönhetően újfent bizonyosságot nyert. Ez a támogatói program azért is különleges, mert több százezer ember részvételével zajlott, ezért a köszönetnyilvánítás mindenkit illet szerte az országban.”


A PENNY-ről:

A PENNY Market Kft. 1996 óta működik Magyarországon. Az áruházlánc jelenleg 228 üzletet, 3 logisztikai központot üzemeltet és közel 5000 munkatársat foglalkoztat. A vállalat küldetése, hogy vásárlói számára országszerte a lehető legfrissebb és legjobb ár-érték arányú termékeiket kínálja, beleértve a kiváló minőségű sajátmárkás és Magyar Termék védjegyes árucikkeiket is. A PENNY kiemelt hangsúlyt fektet a magyar beszállítókkal fenntartott kapcsolataira. Új beruházásaival, terjeszkedésével folyamatosan támogatja a hazai gazdaság fejlődését. Az áruházlánc a kezdetek óta elkötelezett a vállalati társadalmi és környezeti felelősségvállalás iránt, ezért folyamatosan együttműködik olyan civil szervezetekkel, amelyek elsődleges célja a magyar emberek és családok életminőségének javítása.