Vegán babfasírt


Elkészítés teljes ideje
40 perc
Nehézség

Kategória
  • Főételek
  • Vegán receptek

Hozzávalók

Hozzávalók
 
Adag

  • 1 db
    édesburgonya
  • 1 db
    póréhagyma
  • 1 csomó
    petrezselyemlevél
  • 2 gerezd
    fokhagyma
  • 1 konzerv
    PENNY vörösbab
  • ízlés szerint
    só, bors
  • 1 tk
    PENNY búzafinomliszt
  • 3 dl
    PENNY napraforgó-étolaj
  • 15 dkg
    PENNY panírmorzsa

Előkészítés

  1. accessibility.recipes.cookingstep
    Az édeskrumplit megfőzzük, pépesítjük. Adunk hozzá két gerezd zúzott fokhagymát, maroknyi, apróra vágott petrezselymet, egy csokor újhagymát feldarabolva, a leszűrt konzerv babot, sót és borsot. Összeturmixoljuk, majd annyi lisztet adunk hozzá, hogy sűrű masszát kapjunk.
  2. accessibility.recipes.cookingstep
    Maroknyi burgereket formázunk, zsemlemorzsában megforgatjuk, és olajban megsütjük, kb. 3-3 perc alatt mindegyik oldalán.
  3. accessibility.recipes.cookingstep
    Salátával tálaljuk, mustárt, ketchupot is kínálhatunk hozzá.