A rizst megfőzzük. A csirkemellet szeletekre vágjuk, kiklopfoljuk, megszórjuk sóval, borssal.
2
A kiterített szeletekre halmozzuk az aszalt szilvát, majd jó szorosan feltekerjük. A szilvával töltött filéket beborítjuk baconnel.
3
Egy tepsire sütőpapírt teszünk, belehelyezzük a csirkemelleket, és 20-25 percen át 200 fokos sütőben fólia alatt sütjük, majd fólia nélkül készre pirítjuk.
Hozzávalók
Hozzávalók
Adag
1 ek
PENNY napraforgó-étolaj
1 bögre
rizs
5 dl
Kékforrás természetes ásványvíz
ízlés szerint
só, bors
50 dkg
Kedvenc Hentese csirkemellfilé
20 dkg
PENNY aszalt szilva
20 dkg
Karát szeletelt bacon
Előkészítés
1
A rizst megfőzzük. A csirkemellet szeletekre vágjuk, kiklopfoljuk, megszórjuk sóval, borssal.
2
A kiterített szeletekre halmozzuk az aszalt szilvát, majd jó szorosan feltekerjük. A szilvával töltött filéket beborítjuk baconnel.
3
Egy tepsire sütőpapírt teszünk, belehelyezzük a csirkemelleket, és 20-25 percen át 200 fokos sütőben fólia alatt sütjük, majd fólia nélkül készre pirítjuk.