Babgulyás

Elkészítés teljes ideje
90 perc
Nehézség
Kategória
  • Házias receptek
  • Főétel
Tipp: Több sárgarépa, petrezselyemgyökér, paradicsom, igény esetén korpás kenyérrel fogyasztva

Hozzávalók

Hozzávalók
 
Adag

1 ek
Líra napraforgó olaj
60 dkg
Kedvenc hentese kockázott sertéscomb
1 csomag
Gyorsfagyasztott Jégkert fejtett bab
1
kis fej Vöröshagyma
2
gerezd Fokhagyma
2 kis darab
TV paprika
1 db
Hegyes erős paprika
2 közepes darab
Paradicsom
2 közepes darab
Sárgarépa
1 közepes darab
Fehérrépa
1 kis darab
Zeller
2 ek
Czifra fűszerpaprika
1 ek
Sissy 12%-os tejföl
Mr. Spice babérlevél
Durafood só
Czifra csípős paprikakrém ízlés szerint

Előkészítés

1
A vöröshagymát étolajon megfonnyasztjuk, majd a hozzáadjuk a lezsírozott, kockázott sertéscombot, és fehéredésig sütjük.
2
Ízesítjük a fűszerekkel, jól átforgatjuk, hozzáadjuk a zöldségeket és a vizet.
3
Addig főzzük a levest, míg meg nem puhulnak a zöldségek.
4
Tejföllel díszítve, ízlés szerint csípős paprikakrémmel ízesítve tálaljuk.