Hozzávalók
Adag
Füstölt csülkös csont alaplé
- 1 kgKedvenc Hentese húsos sertés csont
- 1 kisebb darabFüstölt csülök
- 3 gerezdFokhagyma
- 3 darabPENNY babérlevél
- 12 szemPENNY egész bors
Jókai bableves
- 500 grammTarka bab
- 2 literFüstölt csülök alaplé
- 0.5 literZöldség alaplé
- 0.5 literBab áztató leve
- 5 gerezdFokhagyma
- 3 darabSárgarépa
- 1 darabFehérrépa
- 1 nagy fejVöröshagyma
- 6 szemSan Fabio aszalt paradicsom
- 1 szálDárdás csemege kolbász
- 1 darabZöld paprika
- 2 evőkanálSertészsír
- 100 grammSissy tejföl
- 20 grammPENNY finomliszt
- 10 grammPENNY fűszerpaprika
- ízlés szerintSó, bors
Csipetke
- 2 darabTojássárgája
- 50 grammPENNY finomliszt
- 1 csipetSó
Tálalás
- 4 darabNosztalgia kifli
- ízlés szerintPirított kolbász (félrerakott)
- 175 grammSissy tejföl
- 1 csipetPENNY fokhagymapor
- 1 csipetFehér bors
- 1 csipetSó
- ízlés szerintFriss petrezselyem
- 2 szálAngol zeller
- 1 kis fejLilahagyma
- 1 evőkanálPENNY almaecet