Hozzávalók
Adag
Gazpacho
- 1 kgÉrett paradicsom
- 15 dkgKígyóuborka (hámozva)
- 10 dkgVöröshagyma
- 20 dkgKaliforniai Zöldpaprika
- 2 gerezdFokhagyma
- 10 dkgSzikkadt fehér kenyér
- 4 dlSan Fabio extra szűz olivaolaj
- 1 dlSan Fabio balzsamecet
- 1 literZöldség alaplé
- ízlés szerintSó, bors
Gazpacho levesbetét
- 10 dkgSan Fabio aszalt paradicsom
- 1 darabSárga kaliforniai paprika
- 1 darabPiros kaliforniai paprika
- 0.5 darabKígyóuborka (hámozva, magozva)
- 6 grammSó
- 2 grammPENNY fekete bors
- 0.5 darabLime héja és leve
- 0.5 darabCitrom héja és leve
- 1 evőkanálSan Fabio extra szűz olivaolaj
Kolbász chipsz
- 20 dkgKarát szeletelt extra csípős kolbász
Fűszeres kenyér kocka
- 250 grammSzikkadt kenyér
- 2 evőkanálSan Fabio extra szűz olívaolaj
- 2 gerezdFokhagyma
- 1 csipetKakukkfű (friss vagy szárított)
- 1 csipetPENNY rozmaring
- ízlés szerintSó, bors
Tálalás
- 1 csokorFriss bazsalikom
- 1 evőkanálSan Fbio extra szűz olivaolaj