1. home
  2. PENNY kártya részvételi szabályzat

Penny Kártya Részvételi és Játékszabályzat módosítása


A Penny Market Kft. (székhely: 2351 Alsónémedi, Penny u. 2. Cégjegyzékszám: 13-09-072999, honlap: www.penny.hu, a továbbiakban: Penny Market), mint Szervező Penny Kártya (a továbbiakban: Penny Kártya) programot szervez az alábbiak szerint 2020.08.06. napjától módosítva az alábbiak szerinti feltételekkel:


Penny Kártyát igénylők köre:

Minden 18. életévét betöltött személy jogosult Penny Kártyát igényelni, és a hozzá kapcsolódó játékokban való részvételre, ha a Penny Kártya igényléséhez szükséges nyomtatványt hiánytalanul kitöltötte és azt aláírva leadta valamely Penny Market áruház pénztáránál, vagy a https://www.penny.hu/regisztracio oldalon az oldal utasításait követve hiánytalanul megadta szükséges adatait, és megerősítette regisztrációs szándékát. A Penny Kártya szemályre szóló, nem átruházható.


 Penny Kártya igénylése az alábbiak szerint lehetséges:


  • Plasztik kártya igénylése Penny Market üzletben személyesen:

Az üzletben megtalálható igénylőlapot a részvételi feltételeknek megfelelően a vásárló hiánytalanul és olvashatóan kitölti és azt átadja az üzlet eladó-pénztárosának. Az igénylőlap feldolgozását követően a PENNY kártya 90 napon belül.


postázásra kerül az igénylőlapon megadott címre. A Penny Kártya az első használattal aktiválódik. Ha az igénylés időpontjában a Vásárló már rendelkezik olyan MYPENNY fiókkal, amely ugyanazon adatokkal került regisztrálásra, mint amelyekkel kitöltötte regisztrációs lapját, plasztik kártyát nem áll módunkban kiállítani. A Penny Kártya azonnal használható és visszavonásig érvényes az összes magyarországi Penny üzletben. Amennyiben az igénylőlap hiányosan, vagy nem olvashatóan kerül kitöltésre, nem kerül leadásra, plasztik kártyát nem áll módunkban kiállítani.


A Vásárló digitális Penny kártyát kap, ha a https://www.penny.hu/regisztracio oldalon az oldal utasításait követve hiánytalanul megadja szükséges adatait, és megerősíti regisztrációs szándékát. Már meglévő PENNY kártyához abban az esetben van lehetőség MYPENNY fiókot készíteni, ha a plasztik PENNY kártya igénylésekor minden kötelező adat megadásra került. (név, lakcím, születési dátum, aláírás, adatvédelmi nyilatkozat elfogadása).


A PENNY kártyához kapcsolódó játékokból a Szervező kizárja a Penny Market Kft. munkavállalóit, a velük egy háztartásban élő személyeket, a Szervező részére diákmunkát végző munkavállókat, valamint az őrzési tevékenységet ellátó biztonsági szolgálatok alkalmazottait.


A PENNY Kártya igénylése az alábbiak szerint lehetséges:


Igénylés módja:

2021. február 1-től visszavonásig lehetőség van plasztik PENNY kártya igénylésére a fentiekben leírt módon.

Digitális PENNY kártyát  a www.penny.hu/regisztracio linkre kattintva van mód igényelni.

A PENNY Kártya kézhezvételt követően azonnal használható és visszavonásig érvényes az összes magyarországi PENNY üzletben.


Hiányos, nem megfelelő adatszolgáltatás:

Amennyiben a 2020. augusztus 5. nappal bezárólag igényelt PENNY kártyák esetében hiányosan, esetleg olvashatatlanul került kitöltésre az adatlap, vagy nem került leadásra az igényléstől számított 90 napon belül, a kártya automatikusan zárolásra kerül, melynek tényéről a legközelebbi PENNY Kártyával történő vásárláskor a pénztárnál értesül a Kártyabirtokos. Ebben az esetben új, digitális PENNY kártya igénylése, vagy új plasztik kártya igénylése szükséges a korábbiakban leírt módokon. Egy személy nevére egy plasztik/digitális PENNY Kártya kerülhet kiállításra, több kártya ugyanazon személy nevére nem igényelhető. Amennyiben a plasztik kártya igénylőlap hiányosan, olvashatatlanul kerül kitöltésre, vagy nem kerül leadásra, plasztik kártya nem kerül kiállításra.

A digitális PENNY kártyához tartozó adatok módosítására 2020. augusztus 6. napjától az adott kártyához tartozó MYPENNY fiókban, a www.penny.hu/bejelentkezes linkre kattintva, a belépési adatokat megadva van lehetőség.


A PENNY Kártya előnyei:


Kedvezmények:


1.Árkedvezmények:

A Szervező rendszeresen kedvezményes vásárlási lehetőségeket biztosít a PENNY Kártyával rendelkező vásárlóinak, akik a kedvezményes áron vásárolhatnak. A kedvezményes lehetőségekről a reklámkiadványból, hírlevélből, honlapunkról is tájékozódhatnak a vásárlók.

A Penny Kártyára vonatkozó kedvezmények nem érvényesíthetőek a https://netpincer.hu/pennymarket oldalról történt rendelés és házhozszállítás estén.


2. Új törzsvásárló kedvezmény:

Új törzsvásárlóinkat első 10.000 Ft feletti PENNY kártyával történő (digitális vagy plasztik) vásárlásuk alkalmával egyszeri, 1000 Ft-os kedvezménnyel ajándékozzuk meg. A kedvezmény a vásárlási feltételek teljesülése esetén a blokk végösszegéből automatikusan levonásra kerül. A vásárlás végösszegébe a betétdíj összege nem számít bele. A kedvezmény nem vonható össze más kuponnal/végösszegi kedvezménnyel. A vásárlói kupon készpénzre nem váltható, és üvegbetét díjra, OTC gyógyszerekre, hűségpromócióban szereplő termékekre nem vonatkozik. Penny ajándékkártya vásárlásához a kupon nem használható fel.


Személyre szabott kedvezmények:

A személyre szabott kedvezményeket azon Vásárlóink tudják igénybe venni, akik a PENNY kártya igénylőlapon vagy MYPENNY fiók regisztráció során a kötelezően kitöltendő mezőkön felül megadják érvényes e-mail címüket, engedélyezik a személyre szabott ajánlatok küldését e-mailen keresztül, valamint engedélyezik a Profilozást. A MYPENNY fiókban ezen feltételek utólag is beállíthatók.


1.Születésnapi kedvezmény:

Személyre szabott ajánlatokra jogosult Vásárlóinkat évente egyszer, születésnapjuk alkalmából meglepjük egy egyszeri 10%-os kedvezménykuponnal. A kupon a születésnap előtt egy nappal kerül kiküldésre, a Vásárló törzsvásárlói adatbázisunkban szereplő e-mail címére. A kupon az e-mailben szereplő érvényességi időn belül használható fel a PENNY Market magyarországi üzleteiben, plasztik vagy digitális PENNY kártya használata mellett. A kupon nem átruházható, kizárólag a kuponra jogosult Törzsvásárló PENNY kártyájának használata mellett érvényesíthető. Az adott hónapban születésnapi kuponra jogosult törzsvásárlók körének elbírálása a születésnap előtti nap történik. Kuponra jogosult minden olyan törzsvásárló, aki fenti feltételeknek megfelelően szerepel adatbázisunkban az elbírálás időpontjában. Minden jogosult törzsvásárló számára évente legfeljebb egy kupon kerül kiküldésre. A kedvezmény nem vonható össze más kuponnal/végösszegi kedvezménnyel, 50.000, azaz ötvenezer Ft feletti vásárlás esetén nem érvényesíthető. A vásárlói kupon készpénzre nem váltható, és üvegbetét díjra, OTC gyógyszerekre, hűségpromócióban szereplő termékekre nem vonatkozik. Penny ajándékkártya vásárlásához a kupon nem használható fel.


2. Welcome back kupon

Welcome back kuponra azon vásárlóink jogosultak, akik engedélyezték a személyre szabott email kommunikációt, valamint 56 napja nem használták plasztik vagy digitális PENNY Kártyájukat. A welcome back kupon egyszeri, 10%-os kedvezményt tartalmaz, melyet a törzsvásárlói adatbázisunkban szerepelő e-mail címre küldünk ki. Minden törzsvásárlónk maximum 2 alkalommal jogosult beváltani a welcome back kupont.

  1. Abban az esetben, ha adatbázisunk szerint Törzsvásárlónk 56 napja nem vásárolt plasztik vagy digitális PENNY Kártya felhasználásával, 1 darab welcome back kupon kerül kiküldésre számára az adatbázisunkban szereplő e-mail címre, melyet az emailben megjelölt érvényességi időn belül használhat fel.
  2. Amennyiben Törzsvásárlónk továbbra sem vásárol plasztik vagy digitális PENNY Kártyája felhasználásával, inaktív marad a rendszerben, így nem kerül újabb kupon kiküldésre a számára.
  3. Amennyiben Törzsvásárlónk vásárol a welcome back kupon kiküldése után (és ezzel aktívvá válik a rendszerben)
    1. és felhasználja az adott kupont, következő 56 napos inaktivitása után újabb welcome back kupon kerül kiküldésre számára. Amennyiben ezt a második kupont is felhasználja, többé nem jogosult welcome back kuponra.
    2. és nem használja fel a korábban kiküldött welcome back kupont, következő 56 napos inaktivitása után újabb welcome back kupon kerül kiküldésre számára. A folyamat addig ismétlődik, még 2 alkalommal beváltásra nem kerül a welcome back kupon.


A kupon az e-mailben szereplő érvényességi időn belül használható fel a PENNY Market magyarországi üzleteiben, plasztik vagy digitális PENNY kártya használata mellett. A kupon nem átruházható, kizárólag a kuponra jogosult Törzsvásárló PENNY kártyájának használata mellett érvényesíthető. A kedvezmény nem vonható össze más kuponnal/végösszegi kedvezménnyel, 50.000, azaz ötvenezer Ft feletti vásárlás esetén nem érvényesíthető. A vásárlói kupon készpénzre nem váltható, és üvegbetét díjra, OTC gyógyszerekre, hűségpromócióban szereplő termékekre nem vonatkozik. Penny ajándékkártya vásárlásához a kupon nem használható fel.


Nyereményjátékok:

Extra Nyereményjáték: Egyes üzleteinkben, adott időszakokban extra nyereményjátékokat hirdetünk, mely során értékes nyeremények kerülnek kisorsolásra. A sorsolás utólag történik a PENNY Kártyát használó vásárlók között


Nyitási Nyereményjáték: Üzletnyitáskor PENNY Kártyát használók között kerül sor a sorsolásra, ahol szintén értékes nyereményeket lehet nyerni.


Egyéb, időszakos nyereményjátékok: Eltérő időszakokban, promóciók kapcsán kerülnek megrendezésre, melyekről külön szabályzat készül. Az ezekre vonatkozó egyedi tájékoztatás és játékszabályzat a penny.hu oldalon érhetőek el.


A PENNY Kártyával történő vásárlás elektronikusan rögzítésre kerül, így a PENNY Kártyát használó vásárlók külön nyilatkozat nélkül, automatikusan részt vesznek a PENNY Kártya használatához kötött játékokban.


A Nyereményjátékokra minden esetben külön szabályzat készül, melyben az adott Játékra vonatkozó konkrét feltételek rögzítésre kerülnek. A nyereményjátékokban való részvételhez szükséges minden esetben Társaságunk Adatvédelmi és Adatkezelési Nyilatkozatának elfogadása is.

Társaságunk adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatója az alábbi linken érhető el: https://www.penny.hu/oldal/adatvedelem-penny-kartya


Nyertesek értesítése, nyeremények átadása:

Az ajándékok nyerteseit a Szervező saját szervezésében sorsolja ki. A sorsolás nem nyilvános. A Nyertesek véletlenszerűen kerülnek kisorolásra számítógépes program segítségével, azon vásárlók között, akik az adott játékszabályzatban foglalt feltételeknek megfelelnek.

A Szervező az egyes nyereményjátékoknál részletezettek szerinti megadott számú Nyertest és Pótnyertest sorsol ki. A Nyertes Játékost a Szervező értesíti az előzetesen, vagyis a PENNY kártya igénylésekor megadott elérhetőségén, a sorsolást követő 10 munkanapon belül. A Szervező nem vállal felelősséget sem a nyereménnyel, sem a nyereményjátékkal kapcsolatban, sem az egyéb ezzel összefüggő körülmények, igények miatt. Abban az esetben, ha a Nyertes a korábban megadott elérhetőségein nem érhető el, a Nyertes helyére a korábban kisorsolt Pótnyertes lép. A Pótnyertesekre a Nyertesekre vonatkozó szabályok vonatkoznak. A nyeremény kizárólag a kisorsolt PENNY Kártya tulajdonosát illeti meg, személyre szól, másra nem ruházható át.


Pontgyűjtés:

Hűségpromócióink alkalmával lehetőség van a hűségpontokat digitálisan, a PENNY Kártyával gyűjteni, amennyiben az adott vásárlás során a Vásárló plasztik, vagy digitális PENNY Kártyáját használja. A pontgyűjtő promócióink során a digitálisan gyűjtött és a matricafüzetbe ragasztott pontok a beváltás során nem vonhatóak össze, együtt nem használhatóak fel.


A Szervező adatai, elérhetősége

Szervező adatai: Penny Market Kft.

Székhely: 2351 Alsónémedi Penny utca 2.

Levelezési cím: 2351 Alsónémedi Pf.12.

Cégjegyzékszám: 13-09-072999

Adószám:10969629-2-44

e-mail cím: kartya@penny.hu

honlap: www.penny.hu


Záró rendelkezések

A Szabályzat mindenkor hatályos változata elérhető a www.penny.hu. webcímen. A Szervező a Szabályzattal, annak értelmezésével kapcsolatos tájékoztatást elektronikus formában és/vagy postai úton továbbított levél formájában is nyújt. Az ezzel kapcsolatos kérdéseket a kartya@penny.hu e-mail címre és/vagy a 2351. Alsónémedi Pf. 12. címre megküldve tehetőek fel.


A Szabályzat valamely pontjának érvénytelensége a Szabályzat hatályát nem érinti. A Szabályzat egyoldalú változtatásának a jogát a Szervező fenntartja. A Szabályzat módosításának, valamint a Játékra történő felhívás visszavonásának jogát a Szervező fenntartja, a Szervezőt az említettekkel kapcsolatban indokolási kötelezettség nem terheli.


A jelen Szabályzat megváltozásáról a Szervező a Játékosokat a korábbi felhívásnak megfelelő formában a megváltoztatást követően haladéktalanul tájékoztatja. A Szervező nem oszt ki a jelen Játék kommunikációs anyagain fel nem tüntetett további nyereményt. A Nyeremények más termékre vagy másik Nyereményre nem cserélhetők be és készpénzre, utalványra nem váltható be. A Nyereményekhez tartozó esetleges adó- és / vagy illetékfizetési kötelezettséget, valamint a Nyeremény átadása helyszínére történő eljuttatásának szállítási és egyéb költségeit a Szervező viseli. A Szervezőt a Nyeremények fentiek szerinti átadásán és adóvonzatuk kiegyenlítésén kívül további kötelezettség nem terheli. A Játékban való részvétel a hivatalos Részvételi- és Játékszabályzat automatikus elfogadását jelenti. A nyereményjátékkal kapcsolatos információk és a hivatalos játékszabályzat a www.penny.hu internetes oldalon került közzétételre.


Amennyiben jogszabály módosítás vagy szolgáltatásainkban bekövetkezett változás miatt szükséges, úgy jelen Szabályzatot módosítjuk. Ebben az esetben a módosított Szabályzatot a https://www.penny.hu/ oldalon, az utolsó módosítás dátumának feltüntetésével tesszük közzé.Alsónémedi, 2024. május 1.