A 2025.03.22. 21:00-23:00, valamint 03.24-én 5:30-6:30, illetve 03.29. 21:00-23:00 közötti időszakban a PENNY Kártya bejelentkezés, illetve regisztráció, a kapcsolatfelvételi űrlap, a hírlevél-feliratkozás/leiratkozás és az üzletkereső menüpont karbantartás végett nem elérhető. Szíves megértésetek és türelmetek köszönjük.
Kedves Vásárlóink!
A 2025.03.22. 21:00-23:00, valamint 03.24-én 5:30-6:30, illetve 03.29. 21:00-23:00 közötti időszakban a PENNY Kártya bejelentkezés, illetve regisztráció, a kapcsolatfelvételi űrlap, a hírlevél-feliratkozás/leiratkozás és az üzletkereső menüpont karbantartás végett nem elérhető. Szíves megértésetek és türelmetek köszönjük.
Kedves Vásárlóink!
A 2025.03.22. 21:00-23:00, valamint 03.24-én 5:30-6:30, illetve 03.29. 21:00-23:00 közötti időszakban a PENNY Kártya bejelentkezés, illetve regisztráció, a kapcsolatfelvételi űrlap, a hírlevél-feliratkozás/leiratkozás és az üzletkereső menüpont karbantartás végett nem elérhető. Szíves megértésetek és türelmetek köszönjük.
A cukkinit és a répát zöldséghámozóval széles csíkokra szeleteljük. A vöröshagymát és a színes paprikákat vékony szeletekre vágjuk.
2
A rizstésztát 2 percig főzzük enyhén sós forró vízben, majd leszűrjük.
3
Kevés olajon a zöldségeket lepirítjuk majd kivesszük őket a serpenyőből.
4
A száraz serpenyőben először lepirítjuk a földimogyorót, félrerakjuk majd kevés olajon megpirítjuk a lereszelt gyömbért és fokhagymát.
5
Ráöntjük a szójaszószt, mehet bele az előfőzött tészta is. Kicsit pirítjuk, majd hozzáadjuk a halszószt, srirachát, a lime kifacsart levét, kevés borsot és a barna cukrot.
6
Jól átforgatjuk a tésztát, kicsit félrehúzzuk a serpenyőben, ide ütjük a tojást, gyors mozdulatokkal átkeverjük, majd összeforgatjuk a tésztával.
7
Végül hozzákeverjük a zöldségeket és a pirított mogyoróval megszórva tálaljuk.
Hozzávalók
Hozzávalók
Adag
db
Cukkini
2 db
Sárgarépa
0.5 fej
Vöröshagyma
0.5 darab
Zöld kaliforniai paprika
0.5 darab
Sárga kaliforniai paprika
0.5 darab
Piros kaliforniai paprika
180 gramm
Rizstészta
ízlés szerint
SALTY pirított sótlan földimogyoró
kisebb darab, ízlés szerint
Gyömbér
2 gerezd
Fokhagyma
2 evőkanál
Halszósz
2 evőkanál
Szójaszósz
3 csipet
Chilipehely
2 teáskanál
Sriracha
0.5 darab
Lime kifacsart leve
2 darab
Tojás
1 evőkanál
MyBIO olívaolaj
70 gramm
SALTY natúr földimogyoró
2 teáskanál
PENNY barnacukor
Előkészítés
1
A cukkinit és a répát zöldséghámozóval széles csíkokra szeleteljük. A vöröshagymát és a színes paprikákat vékony szeletekre vágjuk.
2
A rizstésztát 2 percig főzzük enyhén sós forró vízben, majd leszűrjük.
3
Kevés olajon a zöldségeket lepirítjuk majd kivesszük őket a serpenyőből.
4
A száraz serpenyőben először lepirítjuk a földimogyorót, félrerakjuk majd kevés olajon megpirítjuk a lereszelt gyömbért és fokhagymát.
5
Ráöntjük a szójaszószt, mehet bele az előfőzött tészta is. Kicsit pirítjuk, majd hozzáadjuk a halszószt, srirachát, a lime kifacsart levét, kevés borsot és a barna cukrot.
6
Jól átforgatjuk a tésztát, kicsit félrehúzzuk a serpenyőben, ide ütjük a tojást, gyors mozdulatokkal átkeverjük, majd összeforgatjuk a tésztával.
7
Végül hozzákeverjük a zöldségeket és a pirított mogyoróval megszórva tálaljuk.