Hozzávalók
Adag
Vörösboros sertés
- 1 kgKedvenc Hentese sertés lapocka vagy tarja
- 1 csomagKarát kockázott bacon
- 3 evőkanálSan Fabio olívaolaj
- 2 darabSárgarépa
- 2 fejVöröshagyma
- 4 gerezdFokhagyma
- 0.5 kgFriss csiperke gomba (lehet erdei gomba mix is)
- 0.7 literSzáraz vörösbor
- 1 literZöldségalaplé vagy húsleves
- 1 evőkanálSan Fabio paradicsompüré
- 3 darabPENNY babérlevél
- 2 szálFriss rozmaring
- 4 szálFriss kakukkfű
- 1 evőkanálMei Tai szójaszósz
- 3 csipetSó
- 1 csipetPENNY őrölt feketebors
Gorgonzolás burgonyapüré
- 800 grammBurgonya (szétfővő fajta B vagy C típusú)
- 0.5 literSissy tej
- 1 fejVöröshagyma
- 2 gerezdFokhagyma
- 1 szálFriss rozmaring
- 2 szálFriss kakukkfű
- 1 csipetPENNY őrölt szerecsendió
- 4 szemPENNY egész feketebors
- 1 teáskanálSó
- 200 grammSissy teavaj
- 50 grammSan Fabio gorgonzola sajt
- 100 grammWellgood dió
Tálalás
- 0.5 fürtMagnélküli fehér szőlő
- 0.5 fürtMagnélküli piros szőlő
- ízlés szerintFriss snidling














