A 2025.03.22. 21:00-23:00, illetve 03.29. 21:00-23:00, valamint 03.24-én 5:30-6:30 közötti időszakban a PENNY Kártya bejelentkezés, illetve regisztráció, a kapcsolatfelvételi űrlap, a hírlevél-feliratkozás/leiratkozás és az üzletkereső menüpont karbantartás végett nem elérhető. Szíves megértésetek és türelmetek köszönjük.
Kedves Vásárlóink!
A 2025.03.22. 21:00-23:00, illetve 03.29. 21:00-23:00, valamint 03.24-én 5:30-6:30 közötti időszakban a PENNY Kártya bejelentkezés, illetve regisztráció, a kapcsolatfelvételi űrlap, a hírlevél-feliratkozás/leiratkozás és az üzletkereső menüpont karbantartás végett nem elérhető. Szíves megértésetek és türelmetek köszönjük.
Kedves Vásárlóink!
A 2025.03.22. 21:00-23:00, illetve 03.29. 21:00-23:00, valamint 03.24-én 5:30-6:30 közötti időszakban a PENNY Kártya bejelentkezés, illetve regisztráció, a kapcsolatfelvételi űrlap, a hírlevél-feliratkozás/leiratkozás és az üzletkereső menüpont karbantartás végett nem elérhető. Szíves megértésetek és türelmetek köszönjük.
Egy nagyobb serpenyőben felolvasztjuk a vajat és lepirítjuk benne a finomra aprított vöröshagymát, 2-3 perc alatt megkaramellizáljuk, majd hozzádobjuk a felaprított fokhagymát és további 1-2 percig pirítjuk.
2
Hozzáadjuk a megmosott spenótleveleket, sózzuk, borsozzuk és hozzáadjuk a chiliport, majd összerottyantjuk. Mikor összeestek a levelek, felöntjük a tejszínnel.
3
Egy kis tálban, habverővel csomómentesre keverjük a tejet a liszttel, és hozzáadjuk a tejszínes-spenótos alaphoz. Egy tepsibe borítjuk a bolti gnocchikat, ráöntjük a tejszínes szószt, alaposan összeforgatjuk a gnocchival, és reszelünk rá sajtot.
4
180 fokra előmelegített sütőben 25 perc alatt készre sütjük.
Hozzávalók
Hozzávalók
Adag
2 evőkanál
Sissy teavaj
1 fej
Vöröshagyma
3 fej
Fokhagyma
120 gramm
Zöldségeskert bébispenót
250 ml
Sissy főzőtejszín
100 ml
Sissy tej
1 evőkanál
PENNY finomliszt
400 gramm
San Fabio félkész gnocchi
120 gramm
Milkéria reszelt trappista sajt
1 teáskanál
Chilipor
ízlés szerint
Só, bors
Előkészítés
1
Egy nagyobb serpenyőben felolvasztjuk a vajat és lepirítjuk benne a finomra aprított vöröshagymát, 2-3 perc alatt megkaramellizáljuk, majd hozzádobjuk a felaprított fokhagymát és további 1-2 percig pirítjuk.
2
Hozzáadjuk a megmosott spenótleveleket, sózzuk, borsozzuk és hozzáadjuk a chiliport, majd összerottyantjuk. Mikor összeestek a levelek, felöntjük a tejszínnel.
3
Egy kis tálban, habverővel csomómentesre keverjük a tejet a liszttel, és hozzáadjuk a tejszínes-spenótos alaphoz. Egy tepsibe borítjuk a bolti gnocchikat, ráöntjük a tejszínes szószt, alaposan összeforgatjuk a gnocchival, és reszelünk rá sajtot.
4
180 fokra előmelegített sütőben 25 perc alatt készre sütjük.