A 2025.03.22. 21:00-23:00, valamint 03.24-én 5:30-6:30, illetve 03.29. 21:00-23:00 közötti időszakban a PENNY Kártya bejelentkezés, illetve regisztráció, a kapcsolatfelvételi űrlap, a hírlevél-feliratkozás/leiratkozás és az üzletkereső menüpont karbantartás végett nem elérhető. Szíves megértésetek és türelmetek köszönjük.
Kedves Vásárlóink!
A 2025.03.22. 21:00-23:00, valamint 03.24-én 5:30-6:30, illetve 03.29. 21:00-23:00 közötti időszakban a PENNY Kártya bejelentkezés, illetve regisztráció, a kapcsolatfelvételi űrlap, a hírlevél-feliratkozás/leiratkozás és az üzletkereső menüpont karbantartás végett nem elérhető. Szíves megértésetek és türelmetek köszönjük.
Kedves Vásárlóink!
A 2025.03.22. 21:00-23:00, valamint 03.24-én 5:30-6:30, illetve 03.29. 21:00-23:00 közötti időszakban a PENNY Kártya bejelentkezés, illetve regisztráció, a kapcsolatfelvételi űrlap, a hírlevél-feliratkozás/leiratkozás és az üzletkereső menüpont karbantartás végett nem elérhető. Szíves megértésetek és türelmetek köszönjük.
A vöröshagymát és a fokhagymát felaprítjuk, a tojással és a darált hússal együtt egy tálba helyezzük.
2
A zsemlét beáztatjuk a tejbe, ha már megszívta magát, kinyomkodjuk, és hozzátesszük a darált húshoz. Hozzáadjuk a fűszerpaprikát, fűszerköményt, megszórjuk sóval és borssal, alaposan összegyúrjuk, és körülbelül egyforma pogácsákat készítünk belőle.
3
Egy tányérba zsemlemorzsát öntünk, a pogácsákat megforgatjuk benne, majd olajban kisütjük.
4
Zsemléket kettévágjuk, az egyik felét megkenjük paprikakrémmel, a másik felét mustárral. A mustárral megkent felére ráhelyezzük a salátát, a savanyúságot, a húspogácsát, a felszeletelt lilahagymát. A paprikakrémmel megkent felére rátesszük a reszelt sajtot és rátesszünk a lilahagymára.
Hozzávalók
Hozzávalók
Adag
1 fej
vöröshagyma
200 gramm
Kedvenc Hentese darált sertéshús
2 gerezd
fokhagyma
1 db
PENNY tojás
200 ml
Sissy tej
3 db
zsemle
2 tk
PENNY őrölt fűszerpaprika
1 tk
PENNY őrölt fűszerkömény
ízlés szerint
só, bors
3 ek
PENNY panírmorzsa
2 dl
PENNY napraforgó étolaj
2 ek
Czifra mustár
2 ek
Czifra paprikakrém
2 levél
fejes saláta
100 gramm
PENNY vágott vegyes savanyúság
50 gramm
Milkeria reszelt trappista sajt
Előkészítés
1
A vöröshagymát és a fokhagymát felaprítjuk, a tojással és a darált hússal együtt egy tálba helyezzük.
2
A zsemlét beáztatjuk a tejbe, ha már megszívta magát, kinyomkodjuk, és hozzátesszük a darált húshoz. Hozzáadjuk a fűszerpaprikát, fűszerköményt, megszórjuk sóval és borssal, alaposan összegyúrjuk, és körülbelül egyforma pogácsákat készítünk belőle.
3
Egy tányérba zsemlemorzsát öntünk, a pogácsákat megforgatjuk benne, majd olajban kisütjük.
4
Zsemléket kettévágjuk, az egyik felét megkenjük paprikakrémmel, a másik felét mustárral. A mustárral megkent felére ráhelyezzük a salátát, a savanyúságot, a húspogácsát, a felszeletelt lilahagymát. A paprikakrémmel megkent felére rátesszük a reszelt sajtot és rátesszünk a lilahagymára.