A 2025.03.22. 21:00-23:00, valamint 03.24-én 5:30-6:30, illetve 03.29. 21:00-23:00 közötti időszakban a PENNY Kártya bejelentkezés, illetve regisztráció, a kapcsolatfelvételi űrlap, a hírlevél-feliratkozás/leiratkozás és az üzletkereső menüpont karbantartás végett nem elérhető. Szíves megértésetek és türelmetek köszönjük.
Kedves Vásárlóink!
A 2025.03.22. 21:00-23:00, valamint 03.24-én 5:30-6:30, illetve 03.29. 21:00-23:00 közötti időszakban a PENNY Kártya bejelentkezés, illetve regisztráció, a kapcsolatfelvételi űrlap, a hírlevél-feliratkozás/leiratkozás és az üzletkereső menüpont karbantartás végett nem elérhető. Szíves megértésetek és türelmetek köszönjük.
Kedves Vásárlóink!
A 2025.03.22. 21:00-23:00, valamint 03.24-én 5:30-6:30, illetve 03.29. 21:00-23:00 közötti időszakban a PENNY Kártya bejelentkezés, illetve regisztráció, a kapcsolatfelvételi űrlap, a hírlevél-feliratkozás/leiratkozás és az üzletkereső menüpont karbantartás végett nem elérhető. Szíves megértésetek és türelmetek köszönjük.
Az apróra vágott vöröshagymát üvegesre pároljuk az olajon, hozzátesszük a kockára vágott sertéshúst és megpirítjuk. Ízesítjük sóval, borssal, fűszerpaprikával. Ha a húst majdnem puhára pároltuk, hozzátesszük az olajon átpirított tarhonyát, a megtisztított, apróra vágott burgonyát, a karikára vágott kolbászt és felöntjük 6 dl vízzel. A vizet szükség szerint pótolhatjuk. Ha minden megpuhult, hagyjuk, hogy a felesleges víz elforrjon.
Hozzávalók
Hozzávalók
Adag
30 dkg
Aranykosár 8 tojásos tarhonya
30 dkg
Kedvenc Hentesétől sertés comb
10 dkg
Dárdás lángolt kolbász
40 dkg
burgonya
1 fej
vöröshagyma
1 csipet
Mr. Spice őrölt feketebors
1 evőkanál
Czifra csemege fűszerpaprika
2 evőkanál
Líra napraforgó étolaj
1 gerezd
fokhagyma
1 kanál
só
Előkészítés
1
Az apróra vágott vöröshagymát üvegesre pároljuk az olajon, hozzátesszük a kockára vágott sertéshúst és megpirítjuk. Ízesítjük sóval, borssal, fűszerpaprikával. Ha a húst majdnem puhára pároltuk, hozzátesszük az olajon átpirított tarhonyát, a megtisztított, apróra vágott burgonyát, a karikára vágott kolbászt és felöntjük 6 dl vízzel. A vizet szükség szerint pótolhatjuk. Ha minden megpuhult, hagyjuk, hogy a felesleges víz elforrjon.