Pásztortarhonya


Elkészítés teljes ideje
60 perc
Nehézség

Kategória
  • Főételek
 A sertéshús helyett használhatunk csirke- vagy pulykahúst is. Friss salátával fogyasszuk.

Hozzávalók

Hozzávalók
 
Adag

  • 30 dkg
    Aranykosár 8 tojásos tarhonya
  • 30 dkg
    Kedvenc Hentesétől sertés comb
  • 10 dkg
    Dárdás lángolt kolbász
  • 40 dkg
    burgonya
  • 1 fej
    vöröshagyma
  • 1 csipet
    Mr. Spice őrölt feketebors
  • 1 evőkanál
    Czifra csemege fűszerpaprika
  • 2 evőkanál
    Líra napraforgó étolaj
  • 1 gerezd
    fokhagyma
  • 1 kanál

Előkészítés

  1. accessibility.recipes.cookingstep
    Az apróra vágott vöröshagymát üvegesre pároljuk az olajon, hozzátesszük a kockára vágott sertéshúst és megpirítjuk. Ízesítjük sóval, borssal, fűszerpaprikával. Ha a húst majdnem puhára pároltuk, hozzátesszük az olajon átpirított tarhonyát, a megtisztított, apróra vágott burgonyát, a karikára vágott kolbászt és felöntjük 6 dl vízzel. A vizet szükség szerint pótolhatjuk. Ha minden megpuhult, hagyjuk, hogy a felesleges víz elforrjon.