A 2025.03.22. 21:00-23:00, valamint 03.24-én 5:30-6:30, illetve 03.29. 21:00-23:00 közötti időszakban a PENNY Kártya bejelentkezés, illetve regisztráció, a kapcsolatfelvételi űrlap, a hírlevél-feliratkozás/leiratkozás és az üzletkereső menüpont karbantartás végett nem elérhető. Szíves megértésetek és türelmetek köszönjük.
Kedves Vásárlóink!
A 2025.03.22. 21:00-23:00, valamint 03.24-én 5:30-6:30, illetve 03.29. 21:00-23:00 közötti időszakban a PENNY Kártya bejelentkezés, illetve regisztráció, a kapcsolatfelvételi űrlap, a hírlevél-feliratkozás/leiratkozás és az üzletkereső menüpont karbantartás végett nem elérhető. Szíves megértésetek és türelmetek köszönjük.
Kedves Vásárlóink!
A 2025.03.22. 21:00-23:00, valamint 03.24-én 5:30-6:30, illetve 03.29. 21:00-23:00 közötti időszakban a PENNY Kártya bejelentkezés, illetve regisztráció, a kapcsolatfelvételi űrlap, a hírlevél-feliratkozás/leiratkozás és az üzletkereső menüpont karbantartás végett nem elérhető. Szíves megértésetek és türelmetek köszönjük.
A padlizsánokat hosszanti irányban vékony szeletekre vágjuk, majd kevés olívaolajon megsütjük.
2
A töltelékhez a hagymát felaprítjuk, majd olajon megdinsztelünk, ehhez adjuk a darált csirkehúst, 2 paradicsomot apró kockákra vágva, majd a fűszereket. Alaposan összepirítjuk. Hagyjuk kissé hűlni, majd az elősütött padlizsánszeletekre halmozzuk, feltekerjük, és sütőtálba tesszük.
3
Tetejükre 1-1 szelet paradicsomot teszünk, és megszórjuk parmezán sajttal. Az így elkészült tekercseket kb. 10 perc alatt 200 fokra előmelegített sütőben készre sütjük. Hűs joghurtot tálalunk hozzá.
Hozzávalók
Hozzávalók
Adag
2 db
padlizsán
4 ek
MyBio olívaolaj
1 fej
vöröshagyma
3 db
paradicsom
400 g
Kedvenc Hentese csirkemellfilé
0.5 tk
PENNY morzsolt oregánó
0.5 tk
PENNY aprított petrezselyem levél
0.5 tk
PENNY tört chili paprika
0.5 tk
PENNY fűszerpaprika őrlemény
ízlés szerint
só, bors
5 dkg
San Fabio parmezán
2 ek
Sissy joghurt
Előkészítés
1
A padlizsánokat hosszanti irányban vékony szeletekre vágjuk, majd kevés olívaolajon megsütjük.
2
A töltelékhez a hagymát felaprítjuk, majd olajon megdinsztelünk, ehhez adjuk a darált csirkehúst, 2 paradicsomot apró kockákra vágva, majd a fűszereket. Alaposan összepirítjuk. Hagyjuk kissé hűlni, majd az elősütött padlizsánszeletekre halmozzuk, feltekerjük, és sütőtálba tesszük.
3
Tetejükre 1-1 szelet paradicsomot teszünk, és megszórjuk parmezán sajttal. Az így elkészült tekercseket kb. 10 perc alatt 200 fokra előmelegített sütőben készre sütjük. Hűs joghurtot tálalunk hozzá.