1. home
  2. Receptek
  3. Muszaka tekercs

Muszaka tekercs


recipes.details.information.totalcookingtime
40 recipes.timeunit
recipes.details.information.difficulty

recipes.categoryinfo
  • Pénztárcabarát fogások

recipes.details.ingredients.title

recipes.details.ingredients.for
 
recipes.details.ingredients.servings

2 db
padlizsán
4 ek
MyBio olívaolaj
1 fej
vöröshagyma
3 db
paradicsom
400 g
Kedvenc Hentese csirkemellfilé
0.5 tk
PENNY morzsolt oregánó
0.5 tk
PENNY aprított petrezselyem levél
0.5 tk
PENNY tört chili paprika
0.5 tk
PENNY fűszerpaprika őrlemény
ízlés szerint
só, bors
5 dkg
San Fabio parmezán
2 ek
Sissy joghurt

recipes.details.steps.title

1
A padlizsánokat hosszanti irányban vékony szeletekre vágjuk, majd kevés olívaolajon megsütjük.
2
A töltelékhez a hagymát felaprítjuk, majd olajon megdinsztelünk, ehhez adjuk a darált csirkehúst, 2 paradicsomot apró kockákra vágva, majd a fűszereket. Alaposan összepirítjuk. Hagyjuk kissé hűlni, majd az elősütött padlizsánszeletekre halmozzuk, feltekerjük, és sütőtálba tesszük.
3
Tetejükre 1-1 szelet paradicsomot teszünk, és megszórjuk parmezán sajttal. Az így elkészült tekercseket kb. 10 perc alatt 200 fokra előmelegített sütőben készre sütjük. Hűs joghurtot tálalunk hozzá.

recipes.details.similar