A mexicói mixet megfőzzük, ha konzerv nem kell főzni. Olajon az apróra vágott hagymát aranybarnára pirítjuk, rádobjuk a zúzott fokhagymát, a ketchupot, a mexicói mixet és összemelegítjük. Kifőzzük a tésztát, a zöldségekre öntjük, jól elkeverjük.
Hozzávalók
Hozzávalók
Adag
500 g
San Fabio fusilli tészta
500 g
Zöldségeskert Mexikói zöldségkeverék
1 fej
lilahagyma
1 gerezd
fokhagyma
1 ek
PENNY napraforgó-étolaj
300 g
PENNY ketchup
ízlés szerint
só
Előkészítés
1
1 lépés
A mexicói mixet megfőzzük, ha konzerv nem kell főzni. Olajon az apróra vágott hagymát aranybarnára pirítjuk, rádobjuk a zúzott fokhagymát, a ketchupot, a mexicói mixet és összemelegítjük. Kifőzzük a tésztát, a zöldségekre öntjük, jól elkeverjük.