Magyaros hot dog


Elkészítés teljes ideje
25 perc
Nehézség

Kategória
  • Pénztárcabarát fogások

Hozzávalók

Hozzávalók
 
Adag

1 fej
vöröshagyma
50 g
Sissy teavaj
3 ek
PENNY napraforgó-étolaj
5 dkg
PENNY nádcukor
1 ek
PENNY ételecet
ízlés szerint
só, bors
4 db
Dárdás virsli
4 db
kifli
8 szelet
Karát csirkemell sonka
10 dkg
Sissy tejföl
1 tk
PENNY tört chilipaprika

Előkészítés

1
A megtisztított hagymákat felszeleteljük, majd a felforrósított vaj és olaj keverékén kb. 10 perc alatt aranybarnára pirítjuk. Megszórjuk cukorral, meglocsoljuk az ecettel, és addig pároljuk, amíg elfő a folyadék. Levesszük a tűzről, sózzuk és borsozzuk, majd melegen tartjuk.
2
A kifliket hosszában kettévágjuk, és 220 fokos sütőben 3 percig sütjük. A virsliket 2-2 szelet sonkába tekerjük, és megsütjük a felforrósított olajon.
3
A tejfölt összekeverjük egy csipet csilivel. A kiflik alsó részére 1-1 virslit teszünk és megkenjük a tejföllel, majd ráhalmozzuk a karamellizált hagymát. Végül befedjük a másik fél kiflivel.

Hasonló receptek