1. home
  2. Receptek
  3. Kolbászos-paradicsomos gnocchi

Kolbászos-paradicsomos gnocchi


Előkészítés
10 perc
Elkészítés teljes ideje
45 perc
Nehézség

Kategória
  • Pénztárcabarát fogások
  • Főétel

Hozzávalók

Hozzávalók
 
Adag

1 fej
Vöröshagyma
80 dkg
Paradicsom
12 dkg
Dárdás lángolt kolbász
2 gerezd
Fokhagyma
2 evőkanál
San Fabio extra szűz olívaolaj
1 teáskanál
PENNY kristálycukor
12 dkg
San Fabio mini mozzarella
60 dkg
San Fabio gnocchi
ízlés szerint
Friss bazsalikom

Előkészítés

1
A kolbászos-paradicsomos gnocchi elkészítéséhez egy serpenyőben felforrósítjuk az olajat. A felaprított hagymát kissé üvegesre pároljuk rajta, majd hozzáadjuk az áttört fokhagymát is.
2
Néhány perc után beletesszük a karikára vágott kolbászt is, aztán lepirítjuk.
3
Hozzáöntjük a darabolt paradicsomot és a cukrot, és így hagyjuk rotyogni 10 percig.
4
Beletesszük a gnoccit is, majd 1 perc múlva a mozzarellát. Ezután lefedjük, és hagyjuk, hogy a sajt kissé elolvadjon.
5
Végül beleszórjuk a bazsalikomleveleket, és tálaljuk.

Hasonló receptek