A 2025.03.22. 21:00-23:00, valamint 03.24-én 5:30-6:30, illetve 03.29. 21:00-23:00 közötti időszakban a PENNY Kártya bejelentkezés, illetve regisztráció, a kapcsolatfelvételi űrlap, a hírlevél-feliratkozás/leiratkozás és az üzletkereső menüpont karbantartás végett nem elérhető. Szíves megértésetek és türelmetek köszönjük.
Kedves Vásárlóink!
A 2025.03.22. 21:00-23:00, valamint 03.24-én 5:30-6:30, illetve 03.29. 21:00-23:00 közötti időszakban a PENNY Kártya bejelentkezés, illetve regisztráció, a kapcsolatfelvételi űrlap, a hírlevél-feliratkozás/leiratkozás és az üzletkereső menüpont karbantartás végett nem elérhető. Szíves megértésetek és türelmetek köszönjük.
Kedves Vásárlóink!
A 2025.03.22. 21:00-23:00, valamint 03.24-én 5:30-6:30, illetve 03.29. 21:00-23:00 közötti időszakban a PENNY Kártya bejelentkezés, illetve regisztráció, a kapcsolatfelvételi űrlap, a hírlevél-feliratkozás/leiratkozás és az üzletkereső menüpont karbantartás végett nem elérhető. Szíves megértésetek és türelmetek köszönjük.
A megtisztított hagymákat felszeleteljük, majd a felforrósított vaj és olaj keverékén kb. 10 perc alatt aranybarnára pirítjuk.
2
Megszórjuk cukorral, meglocsoljuk az ecettel, és addig pároljuk, amíg elfő a folyadék. Levesszük a tűzről, sózzuk és borsozzuk, majd melegen tartjuk.
3
A kifliket hosszában kettévágjuk, és 220 fokos sütőben 3 percig sütjük. A virsliket 2-2 szelet sonkába tekerjük, és megsütjük a felforrósított olajon.
4
A tejfölt összekeverjük a római köménnyel és egy csipet chilivel. A kiflik alsó részére 1-1 virslit teszünk és megkenjük a tejföllel, majd ráhalmozzuk a karamellizált hagymát. Végül befedjük a másik fél kiflivel.
Hozzávalók
Hozzávalók
Adag
Karamellizált hagyma
2 fej
Vöröshagyma
5 dkg
Sissy teavaj
1 evőkanál
PENNY étolaj
2 evőkanál
Vörösborecet
5 dkg
PENNY nádcukor
ízlés szerint
Só, bors
Hot dog
4 darab
Kifli
4 darab
Karát frankfurti virsli
1 evőkanál
PENNY étolaj
4 szelet
Karát csirkemell sonka
10 dkg
Sissy tejföl
0.5 teáskanál
Őrölt római kömény
ízlés szerint
Őrölt chilipor
Előkészítés
1
A megtisztított hagymákat felszeleteljük, majd a felforrósított vaj és olaj keverékén kb. 10 perc alatt aranybarnára pirítjuk.
2
Megszórjuk cukorral, meglocsoljuk az ecettel, és addig pároljuk, amíg elfő a folyadék. Levesszük a tűzről, sózzuk és borsozzuk, majd melegen tartjuk.
3
A kifliket hosszában kettévágjuk, és 220 fokos sütőben 3 percig sütjük. A virsliket 2-2 szelet sonkába tekerjük, és megsütjük a felforrósított olajon.
4
A tejfölt összekeverjük a római köménnyel és egy csipet chilivel. A kiflik alsó részére 1-1 virslit teszünk és megkenjük a tejföllel, majd ráhalmozzuk a karamellizált hagymát. Végül befedjük a másik fél kiflivel.