Hozzávalók
Adag
Retek leves
- 1 darabPóréhagyma
- 4 gerezdFokhagyma
- 2 evőkanálSan Fabio olívaolaj
- 1 evőkanálPENNY méz
- 1 literZöldség alaplé
- 450 grammSissy natúr joghurt
- 1 darabJégcsap retek
- 3 csomóHónapos retek
- 3 szálFriss kapor
- 1 darabLime
- ízlés szerintSó, őrölt fehér bors
- 100 grammSalty napraforgó mag
Reteklevél pesztó
- 100 grammSan Fabio grana padano
- 90 grammHónapos reteklevél
- 80 grammSalty hántolt napraforgó mag
- 2 gerezdFokhagyma
- 2 dlSan Fabio olívaolaj
- 8 grammSó
- 2 grammPENNY őrölt fekete bors
Mézes savanyított alma
- 2 darabAlma
- 2 evőkanálPENNY almaecet
- 2 evőkanálPENNY méz
- 1 csipetPENNY szárított gyömbér
- 1 csipetSó