A 2025.03.22. 21:00-23:00, valamint 03.24-én 5:30-6:30, illetve 03.29. 21:00-23:00 közötti időszakban a PENNY Kártya bejelentkezés, illetve regisztráció, a kapcsolatfelvételi űrlap, a hírlevél-feliratkozás/leiratkozás és az üzletkereső menüpont karbantartás végett nem elérhető. Szíves megértésetek és türelmetek köszönjük.
Kedves Vásárlóink!
A 2025.03.22. 21:00-23:00, valamint 03.24-én 5:30-6:30, illetve 03.29. 21:00-23:00 közötti időszakban a PENNY Kártya bejelentkezés, illetve regisztráció, a kapcsolatfelvételi űrlap, a hírlevél-feliratkozás/leiratkozás és az üzletkereső menüpont karbantartás végett nem elérhető. Szíves megértésetek és türelmetek köszönjük.
Kedves Vásárlóink!
A 2025.03.22. 21:00-23:00, valamint 03.24-én 5:30-6:30, illetve 03.29. 21:00-23:00 közötti időszakban a PENNY Kártya bejelentkezés, illetve regisztráció, a kapcsolatfelvételi űrlap, a hírlevél-feliratkozás/leiratkozás és az üzletkereső menüpont karbantartás végett nem elérhető. Szíves megértésetek és türelmetek köszönjük.
A puha vajat vagy margarint kikeverjük a kristálycukorral, a barnacukorral, a sóval és a vaníliás cukorral, amíg krémes elegyet nem kapunk, majd hozzákeverjük a tojást is.
2
A lisztet és a sütőport elkeverjük, és hozzáadjuk a nedves hozzávalókhoz, majd beleszórjuk, és elkeverjük a feldarabolt csokoládét.
3
Egy teáskanállal kis gombóckákat halmozunk a sütőpapírral kibélelt tepsire kb. 3 cm távolságot hagyva köztük, nehogy összeolvadjanak.
4
A sütőt előmelegítjük 190 fokra (légkeveréses sütőnél ez 170 fok), és kb. 10 percig sütjük. A süti akkor jó, ha a széle már megpirult, a közepe pedig picit még puha, ekkor kivesszük a sütőből.
Hozzávalók
Hozzávalók
Adag
1 darab
PENNY tojás
22.5 dkg
PENNY finomliszt
8 dkg
PENNY kristálycukor
8 dkg
PENNY nádcukor
1 csomag
PENNY vaníliás cukor
1 teáskanál
PENNY sütőpor
15 dkg
Sissy teavaj
20 dkg
Choco'la étcsokoládé
Előkészítés
1
A puha vajat vagy margarint kikeverjük a kristálycukorral, a barnacukorral, a sóval és a vaníliás cukorral, amíg krémes elegyet nem kapunk, majd hozzákeverjük a tojást is.
2
A lisztet és a sütőport elkeverjük, és hozzáadjuk a nedves hozzávalókhoz, majd beleszórjuk, és elkeverjük a feldarabolt csokoládét.
3
Egy teáskanállal kis gombóckákat halmozunk a sütőpapírral kibélelt tepsire kb. 3 cm távolságot hagyva köztük, nehogy összeolvadjanak.
4
A sütőt előmelegítjük 190 fokra (légkeveréses sütőnél ez 170 fok), és kb. 10 percig sütjük. A süti akkor jó, ha a széle már megpirult, a közepe pedig picit még puha, ekkor kivesszük a sütőből.