A 2025.03.22. 21:00-23:00, illetve 03.29. 21:00-23:00, valamint 03.24-én 5:30-6:30 közötti időszakban a PENNY Kártya bejelentkezés, illetve regisztráció, a kapcsolatfelvételi űrlap, a hírlevél-feliratkozás/leiratkozás és az üzletkereső menüpont karbantartás végett nem elérhető. Szíves megértésetek és türelmetek köszönjük.
Kedves Vásárlóink!
A 2025.03.22. 21:00-23:00, illetve 03.29. 21:00-23:00, valamint 03.24-én 5:30-6:30 közötti időszakban a PENNY Kártya bejelentkezés, illetve regisztráció, a kapcsolatfelvételi űrlap, a hírlevél-feliratkozás/leiratkozás és az üzletkereső menüpont karbantartás végett nem elérhető. Szíves megértésetek és türelmetek köszönjük.
Kedves Vásárlóink!
A 2025.03.22. 21:00-23:00, illetve 03.29. 21:00-23:00, valamint 03.24-én 5:30-6:30 közötti időszakban a PENNY Kártya bejelentkezés, illetve regisztráció, a kapcsolatfelvételi űrlap, a hírlevél-feliratkozás/leiratkozás és az üzletkereső menüpont karbantartás végett nem elérhető. Szíves megértésetek és türelmetek köszönjük.
A mascarponét összekeverjük a joghurttal és a vaníliás cukorral.
2
A csokoládét nagy lyukú reszelőn lereszeljük, és a mascarponés részhez adjuk. A banánt felkarikázzuk, a megmosott epret cikkekre vágjuk, a kekszet összetörjük.
3
A krémet összeforgatjuk a gyümölcsökkel és a keksszel (tehetünk félre pár szemet a díszítéshez), majd rászórjuk az áfonyát is, és tálaljuk.
Hozzávalók
Hozzávalók
Adag
25 dkg
San Fabio mascarpone
150 g
Sissy epres joghurt
16 g
PENNY vaníliás cukor
5 dkg
Chocola fehér csokoládé
2 db
banán
30 dkg
PENNY eper
10 dkg
zabkeksz
10 dkg
áfonya
Előkészítés
1
A mascarponét összekeverjük a joghurttal és a vaníliás cukorral.
2
A csokoládét nagy lyukú reszelőn lereszeljük, és a mascarponés részhez adjuk. A banánt felkarikázzuk, a megmosott epret cikkekre vágjuk, a kekszet összetörjük.
3
A krémet összeforgatjuk a gyümölcsökkel és a keksszel (tehetünk félre pár szemet a díszítéshez), majd rászórjuk az áfonyát is, és tálaljuk.