A 2025.03.22. 21:00-23:00, valamint 03.24-én 5:30-6:30, illetve 03.29. 21:00-23:00 közötti időszakban a PENNY Kártya bejelentkezés, illetve regisztráció, a kapcsolatfelvételi űrlap, a hírlevél-feliratkozás/leiratkozás és az üzletkereső menüpont karbantartás végett nem elérhető. Szíves megértésetek és türelmetek köszönjük.
Kedves Vásárlóink!
A 2025.03.22. 21:00-23:00, valamint 03.24-én 5:30-6:30, illetve 03.29. 21:00-23:00 közötti időszakban a PENNY Kártya bejelentkezés, illetve regisztráció, a kapcsolatfelvételi űrlap, a hírlevél-feliratkozás/leiratkozás és az üzletkereső menüpont karbantartás végett nem elérhető. Szíves megértésetek és türelmetek köszönjük.
Kedves Vásárlóink!
A 2025.03.22. 21:00-23:00, valamint 03.24-én 5:30-6:30, illetve 03.29. 21:00-23:00 közötti időszakban a PENNY Kártya bejelentkezés, illetve regisztráció, a kapcsolatfelvételi űrlap, a hírlevél-feliratkozás/leiratkozás és az üzletkereső menüpont karbantartás végett nem elérhető. Szíves megértésetek és türelmetek köszönjük.
A camembert tetején kis késsel vágásokat ejtünk. Ebbe nyomkodjuk az apróbb darabokra vágott fokhagymát, almát, diót. Megszórjuk oregánóval.
2
Tepsibe tesszük, olívaolajat öntünk alá ízlés szerint, amit aztán később ki lehet tunkolni. Kissé sózzuk, borsozzuk, majd előmelegített sütőben átsütjük.
Hozzávalók
Hozzávalók
Adag
1 db
alma
2 dkg
PENNY natúr dióbél
125 g
Milkeria camembert sajt
1 tk
MyBio extra szűz olívaolaj
1 tk
PENNY morzsolt oregánó
ízlés szerint
só, bors
néhány darab
kenyér
Előkészítés
1
A camembert tetején kis késsel vágásokat ejtünk. Ebbe nyomkodjuk az apróbb darabokra vágott fokhagymát, almát, diót. Megszórjuk oregánóval.
2
Tepsibe tesszük, olívaolajat öntünk alá ízlés szerint, amit aztán később ki lehet tunkolni. Kissé sózzuk, borsozzuk, majd előmelegített sütőben átsütjük.