Gorgonzolás tészta dióval és körtével


Elkészítés teljes ideje
30 perc
Nehézség

Kategória
  • Főételek

Hozzávalók

Hozzávalók
 
Adag

  • ízlés szerint
  • 20 dkg
    San Fabio penne tészta
  • 10 dkg
    Wellgood dióbél
  • 15 dkg
    San Fabio gorgonzola
  • 1.5 dl
    Milkeria habtejszín
  • 2 db
    körte

Előkészítés

  1. 1 lépés
    A tésztát lobogó, sós vízben kifőzzük.
  2. 2 lépés
    Közben szárazon felhevített serpenyőben megpirítjuk a diót. Félretesszük.
  3. 3 lépés
    Ugyanebben a serpenyőben megolvasztjuk a gorgonzolát, hozzákeverjük a tejszínt, összeforraljuk és a végén beleforgatjuk a körtecikkeket.
  4. 4 lépés
    Összeforgatjuk a szószt a tésztával és hozzáadjuk a pirított diót.