Hozzávalók remove add Adag ízlés szerintsó20 dkgSan Fabio penne tészta10 dkgWellgood dióbél15 dkgSan Fabio gorgonzola1.5 dlMilkeria habtejszín2 dbkörteElőkészítés
11 lépésA tésztát lobogó, sós vízben kifőzzük.22 lépésKözben szárazon felhevített serpenyőben megpirítjuk a diót. Félretesszük.33 lépésUgyanebben a serpenyőben megolvasztjuk a gorgonzolát, hozzákeverjük a tejszínt, összeforraljuk és a végén beleforgatjuk a körtecikkeket.44 lépésÖsszeforgatjuk a szószt a tésztával és hozzáadjuk a pirított diót.
play_circle_outline access_time80 perc restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Alakkímélő brokkolis fasírtKategóriaFőételek
play_circle_outline access_time80 perc restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Alfredo tejszínes tésztaKategóriaFőételek
play_circle_outline access_time45 perc restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Almás csirkenyárs sült zöldségekkelKategóriaFőételek
play_circle_outline access_time45 perc restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Ananászos sajtos csirkemellKategóriaFőételek
play_circle_outline access_time30 perc restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Az eredeti spaghetti alla carbonaraKategóriaFőételek
play_circle_outline access_time50 perc restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Baconbe tekert aszalt szilvás csirkemell rizzselKategóriaFőételek
play_circle_outline access_time45 perc restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Baconös-spárgás tésztaKategóriaFőételek
play_circle_outline access_time100 perc restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Bácskai rizses hús savanyúságokkalKategóriaFőételekPENNY Séf
access_time30 perc restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Bazsalikomos golyók paradicsommártásban, gluténmentes tésztávalVegán, gluténmentesKategóriaFőételekGlutenmentes