Gombás-sajtos tortellini


Elkészítés teljes ideje
25 perc
Nehézség

Kategória
  • Főételek

Hozzávalók

Hozzávalók
 
Adag

  • 8 db
    MyBio csiperkegomba
  • 1 fej
    vöröshagyma
  • 1 csokor
    petrezselyemzöld
  • ízlés szerint
    só, bors
  • 1 csomag
    tortellini
  • 3 ek
    PENNY napraforgó-étolaj
  • 250 ml
    Sissy főzőtejszín

Előkészítés

  1. 1 lépés
    A tortellinit az előírásnak megfelelően kifőzzük. Közben az apróra vágott vöröshagymát az olajon, gyengén megsózva, fedő alatt puhára pároljuk.
  2. 2 lépés
    A gombát megtisztítjuk és apróra összevágjuk, majd a hagymához adva megfőzzük és borsozzuk. Amikor a gomba megpuhult, ráöntjük a tejszínt. Kicsit összeforraljuk.
  3. 3 lépés
    Belerakjuk a közben kifőtt tortelliniket. Ha szükséges, még sózzuk és borsozzuk. Megszórjuk a finomra vágott petrezselyemzölddel. Egy kevés petrezselyemzöldet félreteszünk a tálaláshoz és megszórjuk vele a kiadagolt tortellinit.