A tortellinit az előírásnak megfelelően kifőzzük. Közben az apróra vágott vöröshagymát az olajon, gyengén megsózva, fedő alatt puhára pároljuk.
2
2 lépés
A gombát megtisztítjuk és apróra összevágjuk, majd a hagymához adva megfőzzük és borsozzuk. Amikor a gomba megpuhult, ráöntjük a tejszínt. Kicsit összeforraljuk.
3
3 lépés
Belerakjuk a közben kifőtt tortelliniket. Ha szükséges, még sózzuk és borsozzuk. Megszórjuk a finomra vágott petrezselyemzölddel. Egy kevés petrezselyemzöldet félreteszünk a tálaláshoz és megszórjuk vele a kiadagolt tortellinit.
Hozzávalók
Hozzávalók
Adag
8 db
MyBio csiperkegomba
1 fej
vöröshagyma
1 csokor
petrezselyemzöld
ízlés szerint
só, bors
1 csomag
tortellini
3 ek
PENNY napraforgó-étolaj
250 ml
Sissy főzőtejszín
Előkészítés
1
1 lépés
A tortellinit az előírásnak megfelelően kifőzzük. Közben az apróra vágott vöröshagymát az olajon, gyengén megsózva, fedő alatt puhára pároljuk.
2
2 lépés
A gombát megtisztítjuk és apróra összevágjuk, majd a hagymához adva megfőzzük és borsozzuk. Amikor a gomba megpuhult, ráöntjük a tejszínt. Kicsit összeforraljuk.
3
3 lépés
Belerakjuk a közben kifőtt tortelliniket. Ha szükséges, még sózzuk és borsozzuk. Megszórjuk a finomra vágott petrezselyemzölddel. Egy kevés petrezselyemzöldet félreteszünk a tálaláshoz és megszórjuk vele a kiadagolt tortellinit.