Az epret mossuk meg, vágjuk vékony szeletekre, a csokoládét vágjuk egészen kis darabokra.
2
2 lépés
Terítsünk ki egy tortilla lapot, kenjük meg 1 evőkanál mogyoróvajjal az egész felületét. A jobb felére pakoljuk rá az összeszelt eper felét, majd szórjuk rá a csokidarabok felét. Hajtsuk félbe. Járjunk el így a másik tortilla lappal is.
3
3 lépés
Forrósítsunk fel egy serpenyőt. Vegyük közepesre a lángot, tegyük bele a félbehajtott tortillát, fél-1 percig süssük, majd fordítsuk meg, a másik felét is fél percig süssük. Ahogy barna és foltos lesz, ki is vehetjük a serpenyőből. Süssük meg a másik tortillát is ugyanígy.
Hozzávalók
Hozzávalók
Adag
40 g
Chocola tejcsokoládé
6 db
PENNY eper
2 db
tortilla lap
2 ek
mogyoróvaj
Előkészítés
1
1 lépés
Az epret mossuk meg, vágjuk vékony szeletekre, a csokoládét vágjuk egészen kis darabokra.
2
2 lépés
Terítsünk ki egy tortilla lapot, kenjük meg 1 evőkanál mogyoróvajjal az egész felületét. A jobb felére pakoljuk rá az összeszelt eper felét, majd szórjuk rá a csokidarabok felét. Hajtsuk félbe. Járjunk el így a másik tortilla lappal is.
3
3 lépés
Forrósítsunk fel egy serpenyőt. Vegyük közepesre a lángot, tegyük bele a félbehajtott tortillát, fél-1 percig süssük, majd fordítsuk meg, a másik felét is fél percig süssük. Ahogy barna és foltos lesz, ki is vehetjük a serpenyőből. Süssük meg a másik tortillát is ugyanígy.