Csokoládés-epres tortilla ropogósra sütve


Elkészítés teljes ideje
20 perc
Nehézség

Kategória
  • Kiadós reggeli receptek
  • Főételek
  • Vendégvárók, snackek
  • Desszertek

Hozzávalók

Hozzávalók
 
Adag

  • 40 g
    Chocola tejcsokoládé
  • 6 db
    PENNY eper
  • 2 db
    tortilla lap
  • 2 ek
    mogyoróvaj

Előkészítés

  1. 1 lépés
    Az epret mossuk meg, vágjuk vékony szeletekre, a csokoládét vágjuk egészen kis darabokra.
  2. 2 lépés
    Terítsünk ki egy tortilla lapot, kenjük meg 1 evőkanál mogyoróvajjal az egész felületét. A jobb felére pakoljuk rá az összeszelt eper felét, majd szórjuk rá a csokidarabok felét. Hajtsuk félbe. Járjunk el így a másik tortilla lappal is.
  3. 3 lépés
    Forrósítsunk fel egy serpenyőt. Vegyük közepesre a lángot, tegyük bele a félbehajtott tortillát, fél-1 percig süssük, majd fordítsuk meg, a másik felét is fél percig süssük. Ahogy barna és foltos lesz, ki is vehetjük a serpenyőből. Süssük meg a másik tortillát is ugyanígy.

Hasonló receptek