Az almát megmossuk és felkarikázzuk félcentis szeletekre. A magházat egy kis méretű pogácsaszaggatóval eltávolítjuk a szeletek közepéből. Az almakarikákat felszúrjuk egy kihegyezett hurkapálcikára vagy fából készült húsnyársra.
2
accessibility.recipes.cookingstep
Az étcsokit kockákra törjük, mikróban egy-két perc alatt felolvasztjuk. Hozzákeverünk egy-két teáskanál olajat. Egy vágódeszkát betakarunk sütőpapírral. Az almaszeleteket bekenjünk az olvasztott csokival és a sütőpapíros deszkára helyezzük.
3
accessibility.recipes.cookingstep
Ízlés szerint díszíthetjük darált dióval, mazsolával, vagy bármi mással. Hűtőbe tesszük és hagyjuk megdermedni.
Hozzávalók
Hozzávalók
Adag
1 tábla
Chocola étcsokoládé
2 db
alma
1 tk
PENNY napraforgó-étolaj
1 marék
PENNY dióbél
1 marék
PENNY mazsola
Előkészítés
1
accessibility.recipes.cookingstep
Az almát megmossuk és felkarikázzuk félcentis szeletekre. A magházat egy kis méretű pogácsaszaggatóval eltávolítjuk a szeletek közepéből. Az almakarikákat felszúrjuk egy kihegyezett hurkapálcikára vagy fából készült húsnyársra.
2
accessibility.recipes.cookingstep
Az étcsokit kockákra törjük, mikróban egy-két perc alatt felolvasztjuk. Hozzákeverünk egy-két teáskanál olajat. Egy vágódeszkát betakarunk sütőpapírral. Az almaszeleteket bekenjünk az olvasztott csokival és a sütőpapíros deszkára helyezzük.
3
accessibility.recipes.cookingstep
Ízlés szerint díszíthetjük darált dióval, mazsolával, vagy bármi mással. Hűtőbe tesszük és hagyjuk megdermedni.