A 2025.03.22. 21:00-23:00, valamint 03.24-én 5:30-6:30, illetve 03.29. 21:00-23:00 közötti időszakban a PENNY Kártya bejelentkezés, illetve regisztráció, a kapcsolatfelvételi űrlap, a hírlevél-feliratkozás/leiratkozás és az üzletkereső menüpont karbantartás végett nem elérhető. Szíves megértésetek és türelmetek köszönjük.
Kedves Vásárlóink!
A 2025.03.22. 21:00-23:00, valamint 03.24-én 5:30-6:30, illetve 03.29. 21:00-23:00 közötti időszakban a PENNY Kártya bejelentkezés, illetve regisztráció, a kapcsolatfelvételi űrlap, a hírlevél-feliratkozás/leiratkozás és az üzletkereső menüpont karbantartás végett nem elérhető. Szíves megértésetek és türelmetek köszönjük.
Kedves Vásárlóink!
A 2025.03.22. 21:00-23:00, valamint 03.24-én 5:30-6:30, illetve 03.29. 21:00-23:00 közötti időszakban a PENNY Kártya bejelentkezés, illetve regisztráció, a kapcsolatfelvételi űrlap, a hírlevél-feliratkozás/leiratkozás és az üzletkereső menüpont karbantartás végett nem elérhető. Szíves megértésetek és türelmetek köszönjük.
Az olajon elkezdjük pirítani a pancettát, majd rátesszük a zúzott fokhagymát is, és felöntjük 100 ml vízzel.
2
Beledobjuk a gnocchit, sózzuk, borsozzuk, és kevergetve főzzük 2 percet.
3
Közben a tojáshoz keverjük a pecorinót egy kis tálban, majd a gnocchit félrehúzzuk a tűzről, és nyakon öntjük a tojásos-sajtos keverékkel. Gyorsan és alaposan összekeverjük, mert a forró tészta hője elegendő ahhoz, hogy hőkezelje a tojást, és krémes legyen.
Hozzávalók
Hozzávalók
Adag
180 gramm
San Fabio prosciutto sonka
1 evőkanál
myBIO extra szűz olívaolaj
3 gerezd
Fokhagyma
500 gramm
San Fabio gnocchi
ízlés szerint
Só, bors
4 darab
Tojás
150 gramm
San Fabio Grana padano sajt
Előkészítés
1
Az olajon elkezdjük pirítani a pancettát, majd rátesszük a zúzott fokhagymát is, és felöntjük 100 ml vízzel.
2
Beledobjuk a gnocchit, sózzuk, borsozzuk, és kevergetve főzzük 2 percet.
3
Közben a tojáshoz keverjük a pecorinót egy kis tálban, majd a gnocchit félrehúzzuk a tűzről, és nyakon öntjük a tojásos-sajtos keverékkel. Gyorsan és alaposan összekeverjük, mert a forró tészta hője elegendő ahhoz, hogy hőkezelje a tojást, és krémes legyen.