Bulgursaláta zöldekkel


Elkészítés teljes ideje
25 perc
Nehézség

Kategória
  • Előétel
  • Főételek

Hozzávalók

Hozzávalók
 
Adag

  • 25 dkg
    bulgur
  • 5 dl
    víz
  • ízlés szerint
    só, bors
  • 3 db
    kaliforniai paprika
  • 1 db
    kígyóuborka
  • 1 fej
    lilahagyma
  • 1 csokor
    PENNY petrezselyem
  • 0.5 db
    citrom leve
  • 1 ek
    San Fabio olívaolaj

Előkészítés

  1. accessibility.recipes.cookingstep
    A bulgurt beletesszük a főzőedénybe, ráöntjük a vizet. Sóval, borssal ízesítjük, a fedőt kicsit félrehúzva főzzük. 
  2. accessibility.recipes.cookingstep
    Feldaraboljuk a kaliforniai paprikát, kígyóuborkát, lilahagymát és petrezselymet és egy üvegedénybe helyezzük.
  3. accessibility.recipes.cookingstep
    Hozzáöntjük a fél citrom levét és az olívaolajat, megsózzuk, megborsozzuk, összekavarjuk és tálalásra kész. 

Hasonló receptek