A töltelékhez az olívabogyót, paprikát és újhagymát felaprítjuk, majd a többi alapanyaggal együtt egy tálban jól összekeverjük.
2
accessibility.recipes.cookingstep
A tortilla lapokat bekenjük a töltelékkel, feltekerjük őket, majd folpackba csomagolva hűtőbe tesszük nagyjából fél órára, hogy az ízek összeérjenek. Tálalás előtt vágjuk tekercsekre.
Hozzávalók
Hozzávalók
Adag
50 g
paprika
2 db
újhagyma
100 g
PENNY olívabogyó
15 dkg
Milkeria natúr krémsajt
200 g
Sissy tejföl
1 tk
PENNY szárított fokhagyma granulátum
100 g
Milkeria reszelt trappista sajt
1 csomag
tortilla lap
Előkészítés
1
accessibility.recipes.cookingstep
A töltelékhez az olívabogyót, paprikát és újhagymát felaprítjuk, majd a többi alapanyaggal együtt egy tálban jól összekeverjük.
2
accessibility.recipes.cookingstep
A tortilla lapokat bekenjük a töltelékkel, feltekerjük őket, majd folpackba csomagolva hűtőbe tesszük nagyjából fél órára, hogy az ízek összeérjenek. Tálalás előtt vágjuk tekercsekre.