Hozzávalók remove add Adag1 kgőszibarack1 félcitrom leve25 dkgSissy tehéntúró1 csomagPENNY vaníliás cukor2 ekporcukor4 dlSissy tejElőkészítés
11 lépésA túrós őszibarackleves elkészítéséhez a barackot meghámozzuk, felkockázzuk, és meglocsoljuk a citromlével, hogy ne barnuljon meg.22 lépésA túrót a porcukorral, a vaníliás cukorral és a tejjel egy botmixerrel krémesre turmixoljuk, majd beleturmixoljuk a barack 2/3-át.33 lépésEzután hűtőbe tesszük néhány órára, és a maradék barackkal megszórva tálaljuk. Hideg levesként, de desszertként is megállja a helyét.44 lépésHa inkább desszertként ennénk, kevesebb tejet használjunk, úgy sűrűbb lesz, és pohárkrémként is tálalható.
play_circle_outline access_time50 perc restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu AlmakrémlevesKategóriaLevesek
play_circle_outline access_time60 perc restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu CéklalevesKategóriaLevesek
play_circle_outline access_time80 perc restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Citrusos tárkonyos csirkelevesKategóriaLevesek
play_circle_outline access_time75 perc restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Édesburgonya krémlevesKategóriaLevesek
play_circle_outline access_time25 perc restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Egyszerű tojáslevesKategóriaLevesek
play_circle_outline access_time25 perc restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu "Sajttorta"-salátaKategóriaElőételDesszertekKiadós reggeli receptek
play_circle_outline access_time60 perc restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Áfonyás tejberizses szeletKategóriaDesszertek
play_circle_outline access_time45 perc restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Almaragus tejberizsKategóriaPénztárcabarát fogásokHázias receptekDesszertek
play_circle_outline access_time45 perc restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Almás puffancsKategóriaPénztárcabarát fogásokDesszertek