A lisztet átszitáltam, belekevertem a cukrot és a sütőport. A mandarinokat kifacsartam és elkevertem a levüket növényi tejjel. Sütéshez általában mandula- vagy zabtejet használok.
2
accessibility.recipes.cookingstep
A margarint felolvasztottam. Összekevertem a lisztes keveréket, a mandarinos tejet és a zsiradékot, majd kikent, tepsibe öntöttem a masszát. Előbb rászórtam az almakockákat, majd kidíszítettem a tetejét a szeletekkel.
3
accessibility.recipes.cookingstep
170 fokra előmelegített sütőben nagyjából 40 perc alatt tűpróbáig sütöttem és teljesen hagytam kihűlni a formában. Sokat változik az állaga, ameddig hűl. Ha még melegen felvágjuk, akkor ragacsos maradhat a közepe.
Hozzávalók
Hozzávalók
Adag
3 dkg
PENNY búzafinomliszt
7.5 dkg
PENNY kristálycukor
1 tk
PENNY sütőpor
3 db
mandarin
1 dl
MyBio zabital
2 ek
PENNY margarin
2 db
alma
10 g
Sissy teavaj
Előkészítés
1
accessibility.recipes.cookingstep
A lisztet átszitáltam, belekevertem a cukrot és a sütőport. A mandarinokat kifacsartam és elkevertem a levüket növényi tejjel. Sütéshez általában mandula- vagy zabtejet használok.
2
accessibility.recipes.cookingstep
A margarint felolvasztottam. Összekevertem a lisztes keveréket, a mandarinos tejet és a zsiradékot, majd kikent, tepsibe öntöttem a masszát. Előbb rászórtam az almakockákat, majd kidíszítettem a tetejét a szeletekkel.
3
accessibility.recipes.cookingstep
170 fokra előmelegített sütőben nagyjából 40 perc alatt tűpróbáig sütöttem és teljesen hagytam kihűlni a formában. Sokat változik az állaga, ameddig hűl. Ha még melegen felvágjuk, akkor ragacsos maradhat a közepe.