Torta di mele- olaszos almás süti


Elkészítés teljes ideje
60 perc
Nehézség

Kategória
  • Desszertek

Hozzávalók

Hozzávalók
 
Adag

  • 3 dkg
    PENNY búzafinomliszt
  • 7.5 dkg
    PENNY kristálycukor
  • 1 tk
    PENNY sütőpor
  • 3 db
    mandarin
  • 1 dl
    MyBio zabital
  • 2 ek
    PENNY margarin
  • 2 db
    alma
  • 10 g
    Sissy teavaj

Előkészítés

  1. accessibility.recipes.cookingstep
    A lisztet átszitáltam, belekevertem a cukrot és a sütőport. A mandarinokat kifacsartam és elkevertem a levüket növényi tejjel. Sütéshez általában mandula- vagy zabtejet használok.
  2. accessibility.recipes.cookingstep
    A margarint felolvasztottam. Összekevertem a lisztes keveréket, a mandarinos tejet és a zsiradékot, majd kikent, tepsibe öntöttem a masszát. Előbb rászórtam az almakockákat, majd kidíszítettem a tetejét a szeletekkel.
  3. accessibility.recipes.cookingstep
    170 fokra előmelegített sütőben nagyjából 40 perc alatt tűpróbáig sütöttem és teljesen hagytam kihűlni a formában. Sokat változik az állaga, ameddig hűl. Ha még melegen felvágjuk, akkor ragacsos maradhat a közepe.

Hasonló receptek