Egy nagy keverőtálban összekeverjük a lisztet, sütőport, sót, borsot.
2
2 lépés
Ha olívaolajos halat vettünk, akkor mindenestül mehet a tonhal bele. Az olívabogyót és a koktélparadicsomot vágjuk apróbb darabokba, úgy szórjuk a lisztbe.
3
3 lépés
Keverjünk bele ricottát és annyi olívaolajat, hogy teljesen lágy, szinte folyós tésztát kapjunk.
4
4 lépés
Ezzel a keverékkel töltsük a kivajazott muffinformákat, és már mehetnek is a 180 fokra előmelegített sütőbe 15-20 percre sülni.
5
5 lépés
Tálalás előtt hagyjuk hűlni pár percig, így könnyebb lesz kivenni a formából.
Hozzávalók
Hozzávalók
Adag
6 db
koktélparadicsom
10 db
PENNY olívabogyó
20 dkg
PENNY búzafinomliszt
15 g
PENNY sütőpor
ízlés szerint
só, bors
170 g
olívaolajos tonhalkonzerv
125 g
San Fabio mascarpone
4 ek
San Fabio olívaolaj
Előkészítés
1
1 lépés
Egy nagy keverőtálban összekeverjük a lisztet, sütőport, sót, borsot.
2
2 lépés
Ha olívaolajos halat vettünk, akkor mindenestül mehet a tonhal bele. Az olívabogyót és a koktélparadicsomot vágjuk apróbb darabokba, úgy szórjuk a lisztbe.
3
3 lépés
Keverjünk bele ricottát és annyi olívaolajat, hogy teljesen lágy, szinte folyós tésztát kapjunk.
4
4 lépés
Ezzel a keverékkel töltsük a kivajazott muffinformákat, és már mehetnek is a 180 fokra előmelegített sütőbe 15-20 percre sülni.
5
5 lépés
Tálalás előtt hagyjuk hűlni pár percig, így könnyebb lesz kivenni a formából.