A 2025.03.22. 21:00-23:00, illetve 03.29. 21:00-23:00, valamint 03.24-én 5:30-6:30 közötti időszakban a PENNY Kártya bejelentkezés, illetve regisztráció, a kapcsolatfelvételi űrlap, a hírlevél-feliratkozás/leiratkozás és az üzletkereső menüpont karbantartás végett nem elérhető. Szíves megértésetek és türelmetek köszönjük.
Kedves Vásárlóink!
A 2025.03.22. 21:00-23:00, illetve 03.29. 21:00-23:00, valamint 03.24-én 5:30-6:30 közötti időszakban a PENNY Kártya bejelentkezés, illetve regisztráció, a kapcsolatfelvételi űrlap, a hírlevél-feliratkozás/leiratkozás és az üzletkereső menüpont karbantartás végett nem elérhető. Szíves megértésetek és türelmetek köszönjük.
Kedves Vásárlóink!
A 2025.03.22. 21:00-23:00, illetve 03.29. 21:00-23:00, valamint 03.24-én 5:30-6:30 közötti időszakban a PENNY Kártya bejelentkezés, illetve regisztráció, a kapcsolatfelvételi űrlap, a hírlevél-feliratkozás/leiratkozás és az üzletkereső menüpont karbantartás végett nem elérhető. Szíves megértésetek és türelmetek köszönjük.
A sütőt előmelegítjük 230 fokra. Közben a balzsamecetet egy tálban simára keverjük a cukorral, a keményítővel és az olajjal.
2
Beleforgatjuk a meggyet, majd eloszlatjuk egy sütőpapírral leterített tepsiben, és az előmelegített sütőben sütjük 20-25 percig. Akkor jó, ha a héja már ráncos és alig van leve. Ekkor kivesszük a sütőből, és hűlni hagyjuk kb. 5 percig.
3
A még meleg sült cseresznyét adagonként áttesszük kis edényekbe vagy tálkákba.
4
Minden adag közepére egy-egy gombóc vaníliafagylaltot ültetünk, és megszórjuk pisztáciával. Azonnal tálalhatjuk.
Hozzávalók
Hozzávalók
Adag
1 evőkanál
San Fabio balzsamecet
1 evőkanál
PENNY kristálycukor
0.5 teáskanál
Mrs Baker étkezési keményítő
0.5 evőkanál
PENNY étolaj
2 bögre
Magozott meggy
6 gombóc
RIOS vaníliafagylalt
ízlés szerint
Salty sótlan pisztácia
Előkészítés
1
A sütőt előmelegítjük 230 fokra. Közben a balzsamecetet egy tálban simára keverjük a cukorral, a keményítővel és az olajjal.
2
Beleforgatjuk a meggyet, majd eloszlatjuk egy sütőpapírral leterített tepsiben, és az előmelegített sütőben sütjük 20-25 percig. Akkor jó, ha a héja már ráncos és alig van leve. Ekkor kivesszük a sütőből, és hűlni hagyjuk kb. 5 percig.
3
A még meleg sült cseresznyét adagonként áttesszük kis edényekbe vagy tálkákba.
4
Minden adag közepére egy-egy gombóc vaníliafagylaltot ültetünk, és megszórjuk pisztáciával. Azonnal tálalhatjuk.